פנקוטה יוגורט במרק פירות יער מהמם

פנקוטה יוגורט במרק פירות יער מעט חמצמץ, קינוח קרמי וטעים בטירוף, מבושם בוניל, ללא סוכר לבן, שגם נראה מרשים ומכינים בכמה שלבים פשוטים
פנקוטה יוגורט במרק פירות יער מעט חמצמץ, קינוח קרמי וטעים בטירוף, מבושם בוניל, ללא סוכר לבן, שגם נראה מרשים ומכינים בכמה שלבים פשוטים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 7 שעות
  • קלוריות
    112
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 111.8 קק״ל 670.8 קק״ל
    פחמימות 11.9 גרם 71.5 גרם
    שומן 3.5 גרם 21.2 גרם
    נתרן 76.0 מ״ג 456.0 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 36.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 12.0 גרם
    כולסטרול 9.9 מ״ג 59.4 מ״ג
    סידן 151.0 מ״ג 905.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 145.1 מ״ג 870.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 7 שעות
  • קלוריות
    112
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 111.8 קק״ל 670.8 קק״ל
    פחמימות 11.9 גרם 71.5 גרם
    שומן 3.5 גרם 21.2 גרם
    נתרן 76.0 מ״ג 456.0 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 36.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 12.0 גרם
    כולסטרול 9.9 מ״ג 59.4 מ״ג
    סידן 151.0 מ״ג 905.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 145.1 מ״ג 870.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
שי-לי ליפא
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק פירות יער

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הפנקוטה: יוצקים לסיר חלב, מפזרים מעל אבקת ג’לטין בשכבה אחידה ומשהים 10 דקות.
  2. בעזרת סכין מגרדים את הגרגירים ממקל הוניל ומוסיפים לסיר יחד עם המקל.
  3. מחממים על אש נמוכה כ-5 דקות תוך בחישה מדי פעם, מבלי להגיע לרתיחה.
  4. מסירים מהאש. מוציאים את מקל הוניל.
  5. בקערה מערבבים יוגורט וממתיק. מוסיפים את החלב החם ומערבבים היטב. מסננים דרך מסננת דקה.
  6. יוצקים את התערובת המסוננת לתבניות או לכוסות. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות (ועד 4 ימים).
  7. מכינים את המרק: מביאים לרתיחה בסיר קטן מים, מיץ חמוציות, יין, ממתיק, פירות יער קפואים, גרידת קליפת תפוז ומקל קינמון. מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות ללא כיסוי.
  8. מסננים את המרק, מצננים ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
  9. מרכיבים את הקינוח ומגישים: מחלקים מרק לקערות, מחלצים את הפנקוטה מהכלי, מניחים במרכז ומקשטים מסביב בתותים או בפירות יער טריים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פנקוטה יוגורט במרק פירות יער מהמם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות