פסטה עם קישואים, זיתים ולימון של ישראל אהרוני

אהרוני מכין מנה פשוטה וטעימה של פסטה עם קישואים, טפנד זיתים וארומה נפלאה של לימון. ארוחה אביבית נפלאה שמכינים ב-10 דקות עבודה ומגישים למשפחה באהבה
אהרוני מכין מנה פשוטה וטעימה של פסטה עם קישואים, טפנד זיתים וארומה נפלאה של לימון. ארוחה אביבית נפלאה שמכינים ב-10 דקות עבודה ומגישים למשפחה באהבה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    634
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 633.9 קק״ל 2535.5 קק״ל
    פחמימות 103.0 גרם 411.9 גרם
    שומן 16.0 גרם 64.0 גרם
    נתרן 705.7 מ״ג 2822.7 מ״ג
    חלבון 21.3 גרם 85.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 14.8 גרם
    כולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״ג
    סידן 158.8 מ״ג 635.3 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 416.7 מ״ג 1666.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    634
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 633.9 קק״ל 2535.5 קק״ל
    פחמימות 103.0 גרם 411.9 גרם
    שומן 16.0 גרם 64.0 גרם
    נתרן 705.7 מ״ג 2822.7 מ״ג
    חלבון 21.3 גרם 85.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 14.8 גרם
    כולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״ג
    סידן 158.8 מ״ג 635.3 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 416.7 מ״ג 1666.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
ישראל אהרוני
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (קבלו סיר פסטה מושלם). שומרים בצד.
  2. חותכים את הקישואים לפרוסות אלכסוניות בעובי 1 ס”מ, מנדולינה תעשה לכם עבודה קלה ומדויקת.
  3. קולפים וכותשים את השום.
  4. במחבת סוטאז’ מחממים שמן זית. מוסיפים את עלי המרווה ומטגנים כחצי דקה.
  5. מוסיפים את פרוסות הקישואים וצורבים עד שהן מזהיבות מעט.
  6. מוסיפים את הצלפים והשום הכתוש, מערבבים, מוסיפים מיץ וגרידת לימון ומערבבים. מוסיפים טפנד, שבבי צ’ילי, מלח ופלפל שחור.
  7. מוסיפים את הפסטה המבושלת, מערבבים, מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעל את גבינת הפרמז’ן המגוררת.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה עם קישואים, זיתים ולימון של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Adi Tadmor

    פסטה קלילה…טעמים מיוחדים:חמצמץ,עקצוצי חריף..מתוק..עגנוג לחיך

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף! בהצלחה!!!

    Avatar
    שרה פורטמן

    אני הייתי מוסיפה גם זוקיני

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר כמובן גם עם זוקיני אבל אין צורך לשלב קישואים וזוקיני, אפשר גם רק עם אחד מהם. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות