פרגיות בסילאן מ-5 מרכיבים

שי-לי ליפא מכינה מנה פשוטה וטעימה של פרגיות בסילאן וראס אל חנות שמכינים בקלות ובמהירות מ-5 מרכיבים בלבד
שי-לי ליפא מכינה מנה פשוטה וטעימה של פרגיות בסילאן וראס אל חנות שמכינים בקלות ובמהירות מ-5 מרכיבים בלבד
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
21 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    279
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 279.1 קק״ל 1116.3 קק״ל
    פחמימות 5.4 גרם 21.5 גרם
    שומן 12.3 גרם 49.3 גרם
    נתרן 1269.4 מ״ג 5077.6 מ״ג
    חלבון 34.8 גרם 139.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.7 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.3 מ״ג 33.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 58.3 מ״ג 233.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    279
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 279.1 קק״ל 1116.3 קק״ל
    פחמימות 5.4 גרם 21.5 גרם
    שומן 12.3 גרם 49.3 גרם
    נתרן 1269.4 מ״ג 5077.6 מ״ג
    חלבון 34.8 גרם 139.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.7 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.3 מ״ג 33.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 58.3 מ״ג 233.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ב-10 דקות
שי-לי ליפא
X

21 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את שמן הזית, מיץ הלימון, הסילאן וראס אל חנות. מוסיפים את הפרגיות, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
  2. מחממים את מחבת הפסים על להבה גבוהה. מניחים את הפרגיות ומטגנים 3-2 דקות מכל צד עד שהפרגיות זהובות.
  3. מנמיכים את הלהבה ומטגנים עוד כ-2 דקות מכל צד עד שהפרגיות מוכנות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרגיות בסילאן מ-5 מרכיבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    חיים לוי

    אכין לאישתי לצהריים תודה פודי

    Avatar
    גלית יעקובי

    יצא טעים מאד, ההכנה מהירה ביותר

      Avatar
      יאיר

      גם טעים מאוד וגם קל להכנה! מאז הפעם הראשונה שהכנו את המתכון הזה, מכינים כל שבת! תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות