-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 279.1 קק״ל 1116.3 קק״לפחמימות 5.4 גרם 21.5 גרםשומן 12.3 גרם 49.3 גרםנתרן 1269.4 מ״ג 5077.6 מ״גחלבון 34.8 גרם 139.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.7 גרםשומן רווי 0.7 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.3 מ״ג 33.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 58.3 מ״ג 233.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות279
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 279.1 קק״ל 1116.3 קק״לפחמימות 5.4 גרם 21.5 גרםשומן 12.3 גרם 49.3 גרםנתרן 1269.4 מ״ג 5077.6 מ״גחלבון 34.8 גרם 139.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.7 גרםשומן רווי 0.7 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.3 מ״ג 33.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 58.3 מ״ג 233.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 279 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
600 גרם סטייק פרגית
-
2 כפות שמן זית
-
2 כפות מיץ לימון
-
1 כף סילאן
-
1 כפית ראס אל חנות
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את שמן הזית, מיץ הלימון, הסילאן וראס אל חנות. מוסיפים את הפרגיות, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
- מחממים את מחבת הפסים על להבה גבוהה. מניחים את הפרגיות ומטגנים 3-2 דקות מכל צד עד שהפרגיות זהובות.
- מנמיכים את הלהבה ומטגנים עוד כ-2 דקות מכל צד עד שהפרגיות מוכנות.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את שמן הזית, מיץ הלימון, הסילאן וראס אל חנות. מוסיפים את הפרגיות, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
- מחממים את מחבת הפסים על להבה גבוהה. מניחים את הפרגיות ומטגנים 3-2 דקות מכל צד עד שהפרגיות זהובות.
- מנמיכים את הלהבה ומטגנים עוד כ-2 דקות מכל צד עד שהפרגיות מוכנות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אכין לאישתי לצהריים תודה פודי
יצא טעים מאד, ההכנה מהירה ביותר
גם טעים מאוד וגם קל להכנה! מאז הפעם הראשונה שהכנו את המתכון הזה, מכינים כל שבת! תודה
תודה רבה!