פריטטה ים תיכונית

לא עוד חביתה עם עשבי תיבול: ארוחת בוקר ספרדית משודרגת של פריטטה ים תיכונית עם עגבניות שרי, זיתים וגבינה בולגרית שכל המשפחה יכולה להנות ממנה
לא עוד חביתה עם עשבי תיבול: ארוחת בוקר ספרדית משודרגת של פריטטה ים תיכונית עם עגבניות שרי, זיתים וגבינה בולגרית שכל המשפחה יכולה להנות ממנה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    169
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 169.2 קק״ל 1015.0 קק״ל
    פחמימות 136.7 גרם 820.0 גרם
    שומן 12.9 גרם 77.4 גרם
    נתרן 948.6 מ״ג 5691.9 מ״ג
    חלבון 10.4 גרם 62.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 16.3 גרם
    כולסטרול 255.2 מ״ג 1531.2 מ״ג
    סידן 36.9 מ״ג 221.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 152.6 מ״ג 915.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    169
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 169.2 קק״ל 1015.0 קק״ל
    פחמימות 136.7 גרם 820.0 גרם
    שומן 12.9 גרם 77.4 גרם
    נתרן 948.6 מ״ג 5691.9 מ״ג
    חלבון 10.4 גרם 62.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 16.3 גרם
    כולסטרול 255.2 מ״ג 1531.2 מ״ג
    סידן 36.9 מ״ג 221.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 152.6 מ״ג 915.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות בוקר
שי-לי ליפא
X

4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. קוצצים גס בצל, חוצים עגבניות שרי.
  3. מחממים מחבת בינונית (עם ידית מתכת שיכולה להיכנס לתנור) על להבה בינונית, מוסיפים שמן זית ובצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבצל רך.
  4. מפזרים את הבצל באופן שווה במחבת.
  5. טורפים ביצים בקערה ומתבלים במלח ופלפל.
  6. יוצקים למחבת ביצים טרופות, מסדרים מעל חצאי עגבניות וזיתים ומפזרים גבינה בולגרית ובזיליקום.
  7. מבשלים על הכיריים כ-3 דקות עד ששולי הפריטטה מתחילים להתייצב.
  8. מעבירים את המחבת לתנור ואופים כ-15 דקות, עד שהפריטטה זהובה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פריטטה ים תיכונית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    Inbar Nahum

    מתכון קליל וטעים!! כמה שינויים שעשיתי – עגבניות רגילות במקום שרי שלא היה, ובלי בזיליקום או קלמטה – כי לא היה (: הוספתי קוביות מ-2 בטטות קטנות שטיגנתי יחד עם הבצל אחרי שהוא הזהיב.

      Avatar
      מערכת Foody

      נשמע מעולה! פעם הבאה תצרפי לנו תמונה שנראה איך יצא 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות