באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

צינורות פסטה עומדות ברוטב רוזה

פסטה פנה ברוטב רוזה היא כנראה הפסטה הכי פופולארית בישראל, אי אפשר שלא לאהוב את החיבור בין עגבניות לשמנת. קבלו אותה הפעם בצורה קצת שונה שהופכת אותה לעסיסית ופריכה יחד. תהנו!
פסטה פנה ברוטב רוזה היא כנראה הפסטה הכי פופולארית בישראל, אי אפשר שלא לאהוב את החיבור בין עגבניות לשמנת. קבלו אותה הפעם בצורה קצת שונה שהופכת אותה לעסיסית ופריכה יחד. תהנו!
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    719
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 718.9 קק״ל 3594.4 קק״ל
    פחמימות 64.9 גרם 324.5 גרם
    שומן 35.3 גרם 176.7 גרם
    נתרן 859.1 מ״ג 4295.7 מ״ג
    חלבון 31.2 גרם 156.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 18.1 גרם
    שומן רווי 17.9 גרם 89.7 גרם
    כולסטרול 85.9 מ״ג 429.3 מ״ג
    סידן 478.4 מ״ג 2392.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 161.7 מ״ג 808.4 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    719
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 718.9 קק״ל 3594.4 קק״ל
    פחמימות 64.9 גרם 324.5 גרם
    שומן 35.3 גרם 176.7 גרם
    נתרן 859.1 מ״ג 4295.7 מ״ג
    חלבון 31.2 גרם 156.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 18.1 גרם
    שומן רווי 17.9 גרם 89.7 גרם
    כולסטרול 85.9 מ״ג 429.3 מ״ג
    סידן 478.4 מ״ג 2392.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 161.7 מ״ג 808.4 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
חיה טבואדה
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים היטב את הפסטה.
  3. מחממים מחבת Never Stick Ninja ומערבבים יחד שמנת לבישול, רסק עגבניות, מים, מלח ופלפל שחור. לאחר שהרוטב מבעבע מניחים אותו בקערה בצד.
  4. מנקים את המחבת כדי שנוכל להעמיד את הפסטה בצורה נוחה ולא מלכלכת.
  5. מעמידים את הפסטה בצפיפות אחד ליד השני.
  6. לאחר שכל צינורות הפסטה מסודרים במחבת, מוזגים מעל את הרוטב ומפזרים את הגבינות.
  7. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום.
  8. מכניסים לתנור ל-15 דקות, מסירים את רדיד האלומיניום ומכניסים ל-10 דקות נוספות.
  9. מגישים חם עם קצת בזיליקום מלמעלה. בתיאבון!


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צינורות פסטה עומדות ברוטב רוזה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות