צ׳יפס חציל עם טחינה-סילאן
צ'יפס חציל בנינג'ה גריל זה אחד הדברים הכי מוצלחים שיצא לכם להכין בזמן הקרוב. תוך 3 דקות של הכנה ועוד רבע שעה של טיגון באוויר חם ויש לכם נשנוש מנצח. תהנו!
צ'יפס חציל בנינג'ה גריל זה אחד הדברים הכי מוצלחים שיצא לכם להכין בזמן הקרוב. תוך 3 דקות של הכנה ועוד רבע שעה של טיגון באוויר חם ויש לכם נשנוש מנצח. תהנו!
- קובי אדרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 272.5 קק״ל 1362.5 קק״לפחמימות 53.9 גרם 269.6 גרםשומן 3.2 גרם 16.2 גרםנתרן 623.2 מ״ג 3115.9 מ״גחלבון 7.9 גרם 39.6 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 33.6 גרםשומן רווי 0.3 גרם 1.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 32.2 מ״ג 160.9 מ״גברזל 1.4 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 433.6 מ״ג 2168.1 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 4.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 5 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות273
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 272.5 קק״ל 1362.5 קק״לפחמימות 53.9 גרם 269.6 גרםשומן 3.2 גרם 16.2 גרםנתרן 623.2 מ״ג 3115.9 מ״גחלבון 7.9 גרם 39.6 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 33.6 גרםשומן רווי 0.3 גרם 1.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 32.2 מ״ג 160.9 מ״גברזל 1.4 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 433.6 מ״ג 2168.1 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 4.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 273 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 חצילים בינונייםיפים וארוכים
-
2 כוסות קמח לבן
-
1/2 כוס שמן זרעי ענביםאפשר גם שמנים אחרים, כאן נעשה שימוש בשמן זרעי ענבים שכן שמן זית פחות מומלץ לשימוש בטיגון באוויר חם בנינג'ה - כי הוא נשרף מהר יותר
-
1 כף פפריקה מעושנת
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית אורגנו יבש
-
1/2 כפית אבקת שום
מטבל
-
1 כף טחינה גולמית
-
1 כף סילאן
-
4 כפיות שטוחות מים
אופן הכנה
- קולפים את החצילים.
- חותכים אותם לרצועות כמו צ׳יפס אבל טיפונת עבה יותר (החציל מתכווץ).
- שמים בקערה את כל רצועות החציל.
- מוסיפים את הקמח על החצילים ומערבבים.
- בתבנית של האייר פרי שמים נייר אפייה מתאים לתבנית נינג’ה לטיגון באוויר חם סנו סושי.
- מסדרים את החצילים.
- בקערה קטנה מערבבים את השמן והתבלינים ומברישים את החצילים.
- מפעילים את הנינג׳ה גריל מצב אייר פריי (טיגון באוויר חם) וברגע שמתחמם מכניסים ל15 דקות 200 מעלות.
- בקערה מערבבים את הטחינה עם הסילאן והמים. מגישים חם - בתאבון!
*אזהרה - אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.
אופן הכנה
- קולפים את החצילים.
- חותכים אותם לרצועות כמו צ׳יפס אבל טיפונת עבה יותר (החציל מתכווץ).
- שמים בקערה את כל רצועות החציל.
- מוסיפים את הקמח על החצילים ומערבבים.
- בתבנית של האייר פרי שמים נייר אפייה מתאים לתבנית נינג’ה לטיגון באוויר חם סנו סושי.
- מסדרים את החצילים.
- בקערה קטנה מערבבים את השמן והתבלינים ומברישים את החצילים.
- מפעילים את הנינג׳ה גריל מצב אייר פריי (טיגון באוויר חם) וברגע שמתחמם מכניסים ל15 דקות 200 מעלות.
- בקערה מערבבים את הטחינה עם הסילאן והמים. מגישים חם - בתאבון!
*אזהרה - אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן