קאפקייקס וניל בציפוי קרם חמאה
יותר אמריקה מזה לא יכול להיות. בואו ללמוד להכין קאפקייקס וניל בציפוי קרם חמאה: עוגות קטנות ורכות עם טעם עשיר של וניל בציפוי קרם מתוק וטעים
יותר אמריקה מזה לא יכול להיות. בואו ללמוד להכין קאפקייקס וניל בציפוי קרם חמאה: עוגות קטנות ורכות עם טעם עשיר של וניל בציפוי קרם מתוק וטעים
- לידר שקד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6452.6 קק״ל 6452.6 קק״לפחמימות 909.6 גרם 909.6 גרםשומן 336.2 גרם 336.2 גרםנתרן 4904.5 מ״ג 4904.5 מ״גחלבון 80.8 גרם 80.8 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 0.6 גרםשומן רווי 165.8 גרם 165.8 גרםכולסטרול 1910.2 מ״ג 1910.2 מ״גסידן 510.7 מ״ג 510.7 מ״גברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 1110.6 מ״ג 1110.6 מ״גאבץ 6.3 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה שעהכולל שעתיים
-
קלוריות6453
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6452.6 קק״ל 6452.6 קק״לפחמימות 909.6 גרם 909.6 גרםשומן 336.2 גרם 336.2 גרםנתרן 4904.5 מ״ג 4904.5 מ״גחלבון 80.8 גרם 80.8 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 0.6 גרםשומן רווי 165.8 גרם 165.8 גרםכולסטרול 1910.2 מ״ג 1910.2 מ״גסידן 510.7 מ״ג 510.7 מ״גברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 1110.6 מ״ג 1110.6 מ״גאבץ 6.3 מ״ג 6.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה שעה | זמן כולל שעתיים | קלוריות 6453 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגות
ציפוי
-
2 חלבונים L
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
200 גרם חמאה רכה
-
1/4 כוס אבקת סוכר
-
1 כפית תמצית וניל
קישוא
-
2 כפות סוכריות צבעוניות
אופן הכנה
- מחממים תנור ל - 170 מעלות.
- ממסים את החמאה.
- בקערת המיקסר מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
- מוסיפים שמן, וניל, קמח, חמאה מומסת, וחלב. מחליפים את בלון ההקצפה לוו גיטרה ומערבלים במהירות בינונית רק עד שהקמח נטמע בבלילה.
- ממלאים את עטרות הנייר עד שלושת רבעי מגובהם.
- אופים 12-20 דקות ועד להזהבה. מוציאים ומצננים.
- מכינים את הציפוי: מחממים על גבי ביין מארי תוך כדי טריפה מתמדת את החלבונים והסוכר, כ-5 דקות ועד שהסוכר מתמוסס.
- מעבירים את התערובת לקערת המיקסר ומקציפים במהירות גבוהה כ-10 דקות ועד לקבלת קצף סמיך.
- מוסיפים תוך כדי הקצפה כף אחר כף מהחמאה הרכה. מוסיפים את הוניל ואבקת סוכר ומקציפים כמה דקות נוספות.
- מעבירים את הציפוי לשקית זילוף עם פייה משוננת ומזלפים על גבי הקאפקייקס בצורה סיבובית.
- מעטרים בסוכריות צבעוניות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל - 170 מעלות.
- ממסים את החמאה.
- בקערת המיקסר מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
- מוסיפים שמן, וניל, קמח, חמאה מומסת, וחלב. מחליפים את בלון ההקצפה לוו גיטרה ומערבלים במהירות בינונית רק עד שהקמח נטמע בבלילה.
- ממלאים את עטרות הנייר עד שלושת רבעי מגובהם.
- אופים 12-20 דקות ועד להזהבה. מוציאים ומצננים.
- מכינים את הציפוי: מחממים על גבי ביין מארי תוך כדי טריפה מתמדת את החלבונים והסוכר, כ-5 דקות ועד שהסוכר מתמוסס.
- מעבירים את התערובת לקערת המיקסר ומקציפים במהירות גבוהה כ-10 דקות ועד לקבלת קצף סמיך.
- מוסיפים תוך כדי הקצפה כף אחר כף מהחמאה הרכה. מוסיפים את הוניל ואבקת סוכר ומקציפים כמה דקות נוספות.
- מעבירים את הציפוי לשקית זילוף עם פייה משוננת ומזלפים על גבי הקאפקייקס בצורה סיבובית.
- מעטרים בסוכריות צבעוניות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
לרותי
אני יכולה להכין את הקרם מראש ולשים במקרר? אם כן עד כמה זמן מראש?
עדיף שלא, כי קרם החמאה מתקשה ולכן נוח יותר לעבוד איתו ישר אחרי שמכינים אותו. אם בכל זאת החלטת להכין את הקרם מראש, הוציאי מהמקרר שעה לפני השימוש, על מנת שיתרכך.