קאפקייקס וניל בציפוי קרם חמאה

יותר אמריקה מזה לא יכול להיות. בואו ללמוד להכין קאפקייקס וניל בציפוי קרם חמאה: עוגות קטנות ורכות עם טעם עשיר של וניל בציפוי קרם מתוק וטעים
יותר אמריקה מזה לא יכול להיות. בואו ללמוד להכין קאפקייקס וניל בציפוי קרם חמאה: עוגות קטנות ורכות עם טעם עשיר של וניל בציפוי קרם מתוק וטעים
  • לידר שקד
שמרו
כשר
33 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    6453
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6452.6 קק״ל 6452.6 קק״ל
    פחמימות 909.6 גרם 909.6 גרם
    שומן 336.2 גרם 336.2 גרם
    נתרן 4904.5 מ״ג 4904.5 מ״ג
    חלבון 80.8 גרם 80.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 165.8 גרם 165.8 גרם
    כולסטרול 1910.2 מ״ג 1910.2 מ״ג
    סידן 510.7 מ״ג 510.7 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 1110.6 מ״ג 1110.6 מ״ג
    אבץ 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    6453
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6452.6 קק״ל 6452.6 קק״ל
    פחמימות 909.6 גרם 909.6 גרם
    שומן 336.2 גרם 336.2 גרם
    נתרן 4904.5 מ״ג 4904.5 מ״ג
    חלבון 80.8 גרם 80.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 165.8 גרם 165.8 גרם
    כולסטרול 1910.2 מ״ג 1910.2 מ״ג
    סידן 510.7 מ״ג 510.7 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 1110.6 מ״ג 1110.6 מ״ג
    אבץ 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפינס וקאפקייקס
לידר שקד
X

33 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


עוגות

ציפוי

קישוא


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל - 170 מעלות.
  2. ממסים את החמאה.
  3. בקערת המיקסר מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  4. מוסיפים שמן, וניל, קמח, חמאה מומסת, וחלב. מחליפים את בלון ההקצפה לוו גיטרה ומערבלים במהירות בינונית רק עד שהקמח נטמע בבלילה.
  5. ממלאים את עטרות הנייר עד שלושת רבעי מגובהם.
  6. אופים 12-20 דקות ועד להזהבה. מוציאים ומצננים.
  7. מכינים את הציפוי: מחממים על גבי ביין מארי תוך כדי טריפה מתמדת את החלבונים והסוכר, כ-5 דקות ועד שהסוכר מתמוסס.
  8. מעבירים את התערובת לקערת המיקסר ומקציפים במהירות גבוהה כ-10 דקות ועד לקבלת קצף סמיך.
  9. מוסיפים תוך כדי הקצפה כף אחר כף מהחמאה הרכה. מוסיפים את הוניל ואבקת סוכר ומקציפים כמה דקות נוספות.
  10. מעבירים את הציפוי לשקית זילוף עם פייה משוננת ומזלפים על גבי הקאפקייקס בצורה סיבובית.
  11. מעטרים בסוכריות צבעוניות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קאפקייקס וניל בציפוי קרם חמאה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    בתי

    אני יכולה להכין את הקרם מראש ולשים במקרר? אם כן עד כמה זמן מראש?

      Avatar
      מערכת Foody

      עדיף שלא, כי קרם החמאה מתקשה ולכן נוח יותר לעבוד איתו ישר אחרי שמכינים אותו. אם בכל זאת החלטת להכין את הקרם מראש, הוציאי מהמקרר שעה לפני השימוש, על מנת שיתרכך.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות