רומנטיות ללא תקנה – קאפקייקס שוקולד וקצפת עם רוטב פטנט

איזו דרך מושלמת יותר להראות לבן/בת הזוג שאוהבים מאשר עם קאפקייקס מעשה ידיכם? מתכון קל שנראה מיליון דולר. משלב שוקולד, קצפת ופירות יער - מתאים בול ליום האהבה
איזו דרך מושלמת יותר להראות לבן/בת הזוג שאוהבים מאשר עם קאפקייקס מעשה ידיכם? מתכון קל שנראה מיליון דולר. משלב שוקולד, קצפת ופירות יער - מתאים בול ליום האהבה
  • נטע לויה
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    3419
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3419.1 קק״ל 3419.1 קק״ל
    פחמימות 280.0 גרם 280.0 גרם
    שומן 242.7 גרם 242.7 גרם
    נתרן 1851.6 מ״ג 1851.6 מ״ג
    חלבון 41.1 גרם 41.1 גרם
    סיבים תזונתיים 16.2 גרם 16.2 גרם
    שומן רווי 95.8 גרם 95.8 גרם
    כולסטרול 296.9 מ״ג 296.9 מ״ג
    סידן 214.5 מ״ג 214.5 מ״ג
    ברזל 14.3 מ״ג 14.3 מ״ג
    אשלגן 1799.2 מ״ג 1799.2 מ״ג
    אבץ 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    3419
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3419.1 קק״ל 3419.1 קק״ל
    פחמימות 280.0 גרם 280.0 גרם
    שומן 242.7 גרם 242.7 גרם
    נתרן 1851.6 מ״ג 1851.6 מ״ג
    חלבון 41.1 גרם 41.1 גרם
    סיבים תזונתיים 16.2 גרם 16.2 גרם
    שומן רווי 95.8 גרם 95.8 גרם
    כולסטרול 296.9 מ״ג 296.9 מ״ג
    סידן 214.5 מ״ג 214.5 מ״ג
    ברזל 14.3 מ״ג 14.3 מ״ג
    אשלגן 1799.2 מ״ג 1799.2 מ״ג
    אבץ 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפינס וקאפקייקס
נטע לויה
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


קאפקייקס

רוטב פירות יער


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב תבנית שקעים. לחלופין אפשר להשתמש במנג’טים מנייר.
  2. מכינים את הקאפקייקס: בקערה טורפים את הביצה עם הסוכר, מוסיפים את השמן והשמנת החמוצה וטורפים עד לקבלת לתערובת אחידה.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, קקאו, אבקת אפיה ומלח, מוסיפים את תערובת הקמח לקערת הרטובים וטורפים עד שנוצרת בלילה אחידה ללא גושים. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים.

    טורפים עד שנוצרת בלילה אחידה. צילום: נטע לויה
    טורפים עד שנוצרת בלילה אחידה. צילום: נטע לויה

  4. מוזגים את הבלילה לתבנית השקעים עד ל3/4 גובה ואופים במשך 15-20 דקות, עד שקיסם המוחדר לקאפקייקס יוצא עם פירורים לחים. מוציאים ומצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
    מוזגים את הבלילה לתבנית עד לגובה 3/4. צילום: נטע לויה
    מוזגים את הבלילה לתבנית עד לגובה 3/4. צילום: נטע לויה

    מוזגים את הבלילה לתבנית עד לגובה 3/4. צילום: נטע לויה
    מוזגים את הבלילה לתבנית עד לגובה 3/4. צילום: נטע לויה

  5. מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר עם מטרפה מקציפים על מהירות גבוהה את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר, וניל, והאינסטנט פודינג עד לקצפת יציפה אך לא קשה מדי.
  6. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנתר משונן.
  7. מכינים את הרוטב: בקערה מערבבים את הריבה עם המים הרותחים.
  8. מזלפים את הקצפת מעל הקאפקייקס ומקשטים ברוטב פירות היער מעל.

    מזלפים את הקצפת ומקשטים ברוטב פירות היער. צילום: נטע לויה
    מזלפים את הקצפת ומקשטים ברוטב פירות היער. צילום: נטע לויה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רומנטיות ללא תקנה – קאפקייקס שוקולד וקצפת עם רוטב פטנט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    אביבה שחר

    במה אפשר להחליף את השמנת, כדי שיהיה פרווה?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות