קאפקייקס שוקולד עם קרם שוקולד חלב

למסיבת יום הולדת או כפינוק מתוק אחר הצהריים - קאפקייקס שוקולד מושלמים לכל מצב, עם קרם שוקולד חלב וסוכריות צבעוניות
למסיבת יום הולדת או כפינוק מתוק אחר הצהריים - קאפקייקס שוקולד מושלמים לכל מצב, עם קרם שוקולד חלב וסוכריות צבעוניות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    428
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 427.7 קק״ל 5132.5 קק״ל
    פחמימות 62.8 גרם 753.8 גרם
    שומן 29.3 גרם 351.5 גרם
    נתרן 157.9 מ״ג 1895.1 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 146.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.4 גרם 100.6 גרם
    שומן רווי 19.7 גרם 237.0 גרם
    כולסטרול 86.7 מ״ג 1040.4 מ״ג
    סידן 58.3 מ״ג 699.9 מ״ג
    ברזל 7.7 מ״ג 92.0 מ״ג
    אשלגן 136.9 מ״ג 1642.8 מ״ג
    אבץ 7.4 מ״ג 89.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    428
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 427.7 קק״ל 5132.5 קק״ל
    פחמימות 62.8 גרם 753.8 גרם
    שומן 29.3 גרם 351.5 גרם
    נתרן 157.9 מ״ג 1895.1 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 146.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.4 גרם 100.6 גרם
    שומן רווי 19.7 גרם 237.0 גרם
    כולסטרול 86.7 מ״ג 1040.4 מ״ג
    סידן 58.3 מ״ג 699.9 מ״ג
    ברזל 7.7 מ״ג 92.0 מ״ג
    אשלגן 136.9 מ״ג 1642.8 מ״ג
    אבץ 7.4 מ״ג 89.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפינס וקאפקייקס
מערכת Foody
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


קאפקייקס


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את שקעי התבנית בעזרת תרסיס השמן, מקמחים ומנערים את עודפי הקמח.
  2. מערבבים בקערית קטנה את הקקאו והמים עד שמתקבלת תערובת סמיכה ואחידה. שומרים בצד.
  3. מערבבים היטב בקערה גדולה, בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית, את החמאה והסוכר עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
  4. מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השנייה, ותמצית הווניל, ומערבבים היטב בין לבין. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב עד איחוד החומרים. מוסיפים את החלב בהדרגה וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה ללא גושים. מוסיפים את תערובת הקקאו ומערבבים שוב עד שהבלילה הופכת חומה.
  5. ממלאים את השקעים עד ל-3/4 גובה, ואופים בין 20 ל-25 דקות, או עד שהקאפקייקס תופחים ונסדקים קלות בחלקם העליון. מקררים על רשת.
  6. מכינים את הקרם: מחממים את השוקולד, השמנת והחמאה במיקרוגל או על באן מרי ומערבבים היטב עד שמתקבל גנאש חלק. מעבירים לקירור של 15-20 דקות. מוסיפים את האינסטנט פודינג, מקציפים היטב בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית ומעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
  7. מקשטים את הקאפקייקס ומפזרים מעל שפע של הסוכריות הצבעוניות. שומרים במקרר בכלי אטום.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קאפקייקס שוקולד עם קרם שוקולד חלב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    ענת

    חסרה שמנת מתוקה ברשימת המרכיבים לקרם

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ענת, תודה על עירור תשומת הלב, הוספנו את השמנת לרשימת המצרכים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות