קארי עם טופו חומוס
יש מנות שהן פשוט מחממות את הלב ואת הבטן וזו בדיוק אחת מהן. מנה טעימה ומשביעה של קארי חומוס טופו מלא בטעמים שכולם יבקשו מכם לטעום ממנה
יש מנות שהן פשוט מחממות את הלב ואת הבטן וזו בדיוק אחת מהן. מנה טעימה ומשביעה של קארי חומוס טופו מלא בטעמים שכולם יבקשו מכם לטעום ממנה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 260.2 קק״ל 780.5 קק״לפחמימות 32.9 גרם 98.8 גרםשומן 9.6 גרם 28.7 גרםנתרן 729.6 מ״ג 2188.7 מ״גחלבון 10.5 גרם 31.5 גרםסיבים תזונתיים 9.1 גרם 27.4 גרםשומן רווי 1.2 גרם 3.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 68.2 מ״ג 204.5 מ״גברזל 2.7 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 561.8 מ״ג 1685.3 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 3.6 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות260
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 260.2 קק״ל 780.5 קק״לפחמימות 32.9 גרם 98.8 גרםשומן 9.6 גרם 28.7 גרםנתרן 729.6 מ״ג 2188.7 מ״גחלבון 10.5 גרם 31.5 גרםסיבים תזונתיים 9.1 גרם 27.4 גרםשומן רווי 1.2 גרם 3.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 68.2 מ״ג 204.5 מ״גברזל 2.7 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 561.8 מ״ג 1685.3 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 3.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 260 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל קטןחתוך לקוביות קטנות
-
3 שיני שוםקצוצות
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’רטרי, קצוץ דק
-
1 כפית שטוחה כמון טחון
-
1/4 כפית כורכום
-
1/2 כפית גאראם מסאלה
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כף גדושה רסק עגבניות+ 1 כף מים
-
2 עגבניות חתוכות לקוביות בינוניות
-
200 גרם שעועית ירוקה טרייהחתוכה גס
-
1/2 כוס גרגירי חומוס מבושלים
-
1/2 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1/2חבילה או 150 גרם טופו חומוסמסונן, מיובש וחתוך לקוביות בינוניות
הגשה
-
1 חופן כוסברהעלים קצוצים
אופן הכנה
- מחממים את שמן הזית במחבת רחבה ומטגנים את הבצל, השום והג’ינג’ר עד להזהבה יפה.
- מוסיפים את התבלינים, הרסק והמים ומערבבים היטב.
- מוסיפים את העגבניות, השעועית וגרעיני החומוס, מערבבים היטב ומבשלים כ-5 דקות.
- מוסיפים את החלב הצמחי, המלח והטופו חומוס וממשיכים לבשל עוד 3-4 דקות. טועמים ובמידת הצורך מתקנים את התיבול.
- שמים את הקארי על אורז לבן מבושל ומגישים בליווי עלי כוסברה קצוצים.
אופן הכנה
- מחממים את שמן הזית במחבת רחבה ומטגנים את הבצל, השום והג’ינג’ר עד להזהבה יפה.
- מוסיפים את התבלינים, הרסק והמים ומערבבים היטב.
- מוסיפים את העגבניות, השעועית וגרעיני החומוס, מערבבים היטב ומבשלים כ-5 דקות.
- מוסיפים את החלב הצמחי, המלח והטופו חומוס וממשיכים לבשל עוד 3-4 דקות. טועמים ובמידת הצורך מתקנים את התיבול.
- שמים את הקארי על אורז לבן מבושל ומגישים בליווי עלי כוסברה קצוצים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
האם אפשר להוסיף קרם קוקוס?
המה לגבי חלב הצמחי המוזכר בהוראות ההכנה בלבד?
אפשר להחליף את השעועית בתרד? האם תרד משתלב טוב עם התבלינים שבמתכון?
כן, אפשר לשחק ולשנות עם כל מיני ירקות שאוהבים!