טופו חומוס כבר ניסיתם? קוביות טופו חומוס ופרחי כרובית בטמפורה
מעיין טרודל מכינה לנו נשנוש כייפי, קריספי, חם ובריא מקוביות טופו חומוס ופרחי כרובית שמכינים במהירות. הכי כיף והכי צמחוני שבעולם
מעיין טרודל מכינה לנו נשנוש כייפי, קריספי, חם ובריא מקוביות טופו חומוס ופרחי כרובית שמכינים במהירות. הכי כיף והכי צמחוני שבעולם
- מעין טרודל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1395.2 קק״ל 5580.8 קק״לפחמימות 42.8 גרם 171.4 גרםשומן 129.5 גרם 518.2 גרםנתרן 536.9 מ״ג 2147.8 מ״גחלבון 15.9 גרם 63.7 גרםסיבים תזונתיים 9.0 גרם 35.8 גרםשומן רווי 9.6 גרם 38.2 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״גסידן 93.5 מ״ג 374.0 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 898.2 מ״ג 3592.8 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות1395
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1395.2 קק״ל 5580.8 קק״לפחמימות 42.8 גרם 171.4 גרםשומן 129.5 גרם 518.2 גרםנתרן 536.9 מ״ג 2147.8 מ״גחלבון 15.9 גרם 63.7 גרםסיבים תזונתיים 9.0 גרם 35.8 גרםשומן רווי 9.6 גרם 38.2 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״גסידן 93.5 מ״ג 374.0 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 898.2 מ״ג 3592.8 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 1395 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילה
-
300 גרם טופו חומוס
-
1 כרובית בינוניתמחולקת לפרחים
-
1 כוס קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כוס מים קרים
-
1 ביצה L
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
טיגון
-
1/2 ליטר שמן קנולה
אופן הכנה
- מבשלים את פרחי הכרובית בסיר מים רותחים עד ריכוך ומסננים מהמים. חותכים את הטופו לקוביות.
- מערבבים את כל מרכיבים הטמפורה בקערה לבלילה אחידה ללא גושים.
- טובלים את פרחי הכרובית וקוביות הטופו בבלילה.
- שמים במחבת נייר אפייה עגול, יוצקים לתוכו את השמן ומחממים (כך המחבת נשארת נקייה גם בטיגון). מטגנים את הטופו והכרובית עד הזהבה.
- מגישים עם כל רוטב שאוהבים (מומלץ עם צ’ילי מתוק) בתאבון.
אופן הכנה
- מבשלים את פרחי הכרובית בסיר מים רותחים עד ריכוך ומסננים מהמים. חותכים את הטופו לקוביות.
- מערבבים את כל מרכיבים הטמפורה בקערה לבלילה אחידה ללא גושים.
- טובלים את פרחי הכרובית וקוביות הטופו בבלילה.
- שמים במחבת נייר אפייה עגול, יוצקים לתוכו את השמן ומחממים (כך המחבת נשארת נקייה גם בטיגון). מטגנים את הטופו והכרובית עד הזהבה.
- מגישים עם כל רוטב שאוהבים (מומלץ עם צ’ילי מתוק) בתאבון.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן