קומפוט אפרסקים ומיץ חמוציות

קופמוט אפרסקים שאיתו אפשר לנצל את שאריות הפירות שבמקרר ולצאת עם קינוח מתוק שאפשר לאכול גם חמים בחורף וגם קריר בקיץ. מה עוד אפשר לבקש?
קופמוט אפרסקים שאיתו אפשר לנצל את שאריות הפירות שבמקרר ולצאת עם קינוח מתוק שאפשר לאכול גם חמים בחורף וגם קריר בקיץ. מה עוד אפשר לבקש?
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    129
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.5 קק״ל 770.8 קק״ל
    פחמימות 30.2 גרם 181.5 גרם
    שומן 0.2 גרם 1.3 גרם
    נתרן 4.5 מ״ג 27.1 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 6.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 20.6 מ״ג 123.7 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 331.6 מ״ג 1989.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    129
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 128.5 קק״ל 770.8 קק״ל
    פחמימות 30.2 גרם 181.5 גרם
    שומן 0.2 גרם 1.3 גרם
    נתרן 4.5 מ״ג 27.1 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 6.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 20.6 מ״ג 123.7 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 331.6 מ״ג 1989.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים מיץ חמוציות, סילאן, ציפורן ומקל קינמון בסיר בינוני תוך כדי בחישה ומביאים לרתיחה.
  2. מוסיפים אפרסקים חצויים (אין צורך לגלען - הרבה יותר קל אחרי הבישול) ומביאים שוב לרתיחה.
  3. מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות ללא כיסוי, עד שהאפרסקים רכים אך עדיין מוצקים.
  4. מוסיפים חמוציות מיובשות, מערבבים ומסירים מהאש.
  5. מניחים בכל צלחת שני חצאי אפרסק, יוצקים קומפוט ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קומפוט אפרסקים ומיץ חמוציות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות