-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 37.5 קק״ל 750.1 קק״לפחמימות 7.8 גרם 155.5 גרםשומן 0.3 גרם 5.1 גרםנתרן 159.3 מ״ג 3186.1 מ״גחלבון 1.5 גרם 30.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.7 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.0 מ״ג 20.3 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 1.5 מ״ג 30.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים ו-10 דק׳
-
קלוריות38
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 37.5 קק״ל 750.1 קק״לפחמימות 7.8 גרם 155.5 גרםשומן 0.3 גרם 5.1 גרםנתרן 159.3 מ״ג 3186.1 מ״גחלבון 1.5 גרם 30.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.7 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.0 מ״ג 20.3 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 1.5 מ״ג 30.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-10 דק׳ | קלוריות 38 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- בסיר קטן של נינג’ה שמים את שיני השום, הטימין והמלח.
- יוצקים מעל שמן זית עד לכיסוי.
- מבשלים על הלהבה הכי נמוכה (במשך שעה וחצי-שעתיים) עד ששיני השום נהיות רכות בנעיצת מזלג.
- מצננים לגמרי ומעבירים לצנצנת יחד עם השמן.
אופן הכנה
- בסיר קטן של נינג’ה שמים את שיני השום, הטימין והמלח.
- יוצקים מעל שמן זית עד לכיסוי.
- מבשלים על הלהבה הכי נמוכה (במשך שעה וחצי-שעתיים) עד ששיני השום נהיות רכות בנעיצת מזלג.
- מצננים לגמרי ומעבירים לצנצנת יחד עם השמן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
האים אפשר להשתמש בטימין יבש?
אפשר