קינוח מוס פררו רושה
רוצים להגיש קינוח משגע, טעים ומיוחד במנות אישיות? קינוח מוס פררו רושה בדיוק בשבילכם. ניתן להכין משוקולד חלב או משוקולד לבן או משילוב של שניהם
רוצים להגיש קינוח משגע, טעים ומיוחד במנות אישיות? קינוח מוס פררו רושה בדיוק בשבילכם. ניתן להכין משוקולד חלב או משוקולד לבן או משילוב של שניהם
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1604.4 קק״ל 12835.3 קק״לפחמימות 105.3 גרם 842.0 גרםשומן 123.2 גרם 985.7 גרםנתרן 131.8 מ״ג 1054.4 מ״גחלבון 15.7 גרם 125.6 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 11.6 גרםשומן רווי 66.7 גרם 533.3 גרםכולסטרול 91.4 מ״ג 731.1 מ״גסידן 189.1 מ״ג 1512.4 מ״גברזל 1.0 מ״ג 8.3 מ״גאשלגן 302.4 מ״ג 2419.5 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 10.6 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 40 דק׳כולל 24 שעות
-
קלוריות1604
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1604.4 קק״ל 12835.3 קק״לפחמימות 105.3 גרם 842.0 גרםשומן 123.2 גרם 985.7 גרםנתרן 131.8 מ״ג 1054.4 מ״גחלבון 15.7 גרם 125.6 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 11.6 גרםשומן רווי 66.7 גרם 533.3 גרםכולסטרול 91.4 מ״ג 731.1 מ״גסידן 189.1 מ״ג 1512.4 מ״גברזל 1.0 מ״ג 8.3 מ״גאשלגן 302.4 מ״ג 2419.5 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 10.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 1604 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
מוס פררו רושה חלב
-
60 גרם ממרח בטעם פררו רושה חלב
-
300 גרם שוקולד חלב
-
250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
4 גרם אבקת ג’לטין
-
20 מ"ל מים קרים
-
30 גרם מחית נוגט
-
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
ציפוי של שוקולד חלב
-
300 גרם ממרח בטעם פררו רושה חלב
מוס פררו רושה לבן
-
60 גרם ממרח בטעם פררו רושה לבן
-
300 גרם שוקולד לבן
-
250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
4 גרם אבקת ג’לטין
-
20 מ"ל מים קרים
-
30 גרם קרם וניל
-
500 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
ציפוי של שוקולד לבן
-
300 גרם ממרח בטעם פררו רושה לבן
אופן הכנה
- משרים את הג’לטין במים ומניחים בצד להתייצבות.
- בקערה נפרדת שמים את שוקולד החלב, מחית פרלינה ומחית בטעם פררו רושה חלב.
- מביאים לסף רתיחה 250 מ״ל שמנת מתוקה ויוצקים לקערת השוקולד והמחית ומערבבים.
- מוסיפים את הג’לטין וממשיכים לערבב עד לקבלת מרקם אחיד ומניחים בצד להתקררות.
- במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את השמנת המתוקה (500 מ”ל) לקצפת בנפח 80% במרקם יוגורט.
- מאחדים את תערובת השוקולד יחד עם הקצפת הרכה בקיפולים עדינים.
- מניחים את תבנית השקעים שבחרתם על תבנית אפייה ויוצקים את מסת המוס לשקעים.
- חוזרים על אותה פעולה עם המוס בטעם פררו הלבן, אם רוצים. (אפשר להכין רק מוס אחד ואו להכין חצי מוס חלב וחצי מוס לבן).
- להכניס למקפיא ללילה שלם.
- מכינים את הציפוי: מחממים בפולסים קצרים (אפשר במיקרוגל או על בן מארי) את המחית בטעם פררו רושה חלב ומערבבים עד להמסה מלאה. מניחים בצד להתקררות.
- מחלצים את המוסים מתבנית הסיליקון מניחים מעל רשת ויוצקים מעל את הציפוי (שימו לב שהוא לא רותח ושהוא בטמפרטורת הגוף).
- מניחים בתבנית אטומה ומחזירים למקפיא.
- לפני ההגשה ניתן לזלף את יתרת המוס מעל הקינוח ולהגיש.
אופן הכנה
- משרים את הג’לטין במים ומניחים בצד להתייצבות.
- בקערה נפרדת שמים את שוקולד החלב, מחית פרלינה ומחית בטעם פררו רושה חלב.
- מביאים לסף רתיחה 250 מ״ל שמנת מתוקה ויוצקים לקערת השוקולד והמחית ומערבבים.
- מוסיפים את הג’לטין וממשיכים לערבב עד לקבלת מרקם אחיד ומניחים בצד להתקררות.
- במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את השמנת המתוקה (500 מ”ל) לקצפת בנפח 80% במרקם יוגורט.
- מאחדים את תערובת השוקולד יחד עם הקצפת הרכה בקיפולים עדינים.
- מניחים את תבנית השקעים שבחרתם על תבנית אפייה ויוצקים את מסת המוס לשקעים.
- חוזרים על אותה פעולה עם המוס בטעם פררו הלבן, אם רוצים. (אפשר להכין רק מוס אחד ואו להכין חצי מוס חלב וחצי מוס לבן).
- להכניס למקפיא ללילה שלם.
- מכינים את הציפוי: מחממים בפולסים קצרים (אפשר במיקרוגל או על בן מארי) את המחית בטעם פררו רושה חלב ומערבבים עד להמסה מלאה. מניחים בצד להתקררות.
- מחלצים את המוסים מתבנית הסיליקון מניחים מעל רשת ויוצקים מעל את הציפוי (שימו לב שהוא לא רותח ושהוא בטמפרטורת הגוף).
- מניחים בתבנית אטומה ומחזירים למקפיא.
- לפני ההגשה ניתן לזלף את יתרת המוס מעל הקינוח ולהגיש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (19)
במוס פררו רושה צריך לשנות לשוקןלד לבן ולא חלב, אם חא זה יצא אותו הצבע בדיוק.
היי איציק, אתה צודק, צריך שוקולד לבן. עודכן במתכון, תודה רבה על עירור תשומת הלב