קערה קוריאנית של טונה צרובה, אדממה ואורז מלא

קבלו מתכון היישר מקוריאה, לארוחה שלמה בתוך קערה אחת - טונה צרובה על מצע אורז מלא ואדממה, מוגשת לצד רוטב אסיאתי משגע!
קבלו מתכון היישר מקוריאה, לארוחה שלמה בתוך קערה אחת - טונה צרובה על מצע אורז מלא ואדממה, מוגשת לצד רוטב אסיאתי משגע!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    502
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 501.7 קק״ל 2006.8 קק״ל
    פחמימות 46.5 גרם 186.2 גרם
    סוכר 4.2 גרם 16.8 גרם
    שומן 22.8 גרם 91.1 גרם
    נתרן 479.9 מ״ג 1919.7 מ״ג
    חלבון 28.3 גרם 113.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.3 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 14.0 גרם
    כולסטרול 24.8 מ״ג 99.0 מ״ג
    סידן 55.1 מ״ג 220.5 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 21.0 מ״ג
    אשלגן 963.4 מ״ג 3853.6 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    502
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 501.7 קק״ל 2006.8 קק״ל
    פחמימות 46.5 גרם 186.2 גרם
    סוכר 4.2 גרם 16.8 גרם
    שומן 22.8 גרם 91.1 גרם
    נתרן 479.9 מ״ג 1919.7 מ״ג
    חלבון 28.3 גרם 113.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.3 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 14.0 גרם
    כולסטרול 24.8 מ״ג 99.0 מ״ג
    סידן 55.1 מ״ג 220.5 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 21.0 מ״ג
    אשלגן 963.4 מ״ג 3853.6 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מערכת Foody
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

רוטב


אופן הכנה

  1. שמים את האורז בסיר, מוסיפים את המים הרותחים ואת מרק הפטריות, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  2. מנמיכים את הלהבה, מבשלים במשך כ-20 דקות עד שהמים נספגים והאורז כמעט מוכן ומצננים.
  3. מערבבים בקערה קטנה את השומשום, המלח והפלפל.
  4. מגלגלים את הטונה בתערובת לכיסוי מכל הצדדים.
  5. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הנתח מכל הצדדים עד להזהבה יפה של השומשום. מוציאים, מצננים טיפה וחותכים בזהירות.
  6. מערבבים בקערית את חומרי הרוטב כולל הסויה והטריאקי.
  7. מחלקים את האורז בין קערות הגשה ומסדרים מעל את פרוסות הטונה, הירקות, האדממה, הבצל הירוק, הכוסברה והצ’ילי ומגישים מיד.
טונה צרובה 2
קערה קוריאנית של טונה צרובה, אדממה ואורז מלא. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קערה קוריאנית של טונה צרובה, אדממה ואורז מלא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות