משק ויילר רקע

קציצות טופו סלק ברוטב אדום מושלם בתוספת זיתים

אין על קציצות ברוטב אדום וזיתים, הקלאסיקה המרוקאית בנוסח קצת אחר, עם קציצות טופו צמחוניות, טעימות ועסיסיות
אין על קציצות ברוטב אדום וזיתים, הקלאסיקה המרוקאית בנוסח קצת אחר, עם קציצות טופו צמחוניות, טעימות ועסיסיות
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    262
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 261.8 קק״ל 1047.2 קק״ל
    פחמימות 21.6 גרם 86.3 גרם
    שומן 15.7 גרם 63.0 גרם
    נתרן 2536.7 מ״ג 10146.9 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 17.5 גרם
    סיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.3 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 8.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 118.5 מ״ג 474.0 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 904.8 מ״ג 3619.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    262
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 261.8 קק״ל 1047.2 קק״ל
    פחמימות 21.6 גרם 86.3 גרם
    שומן 15.7 גרם 63.0 גרם
    נתרן 2536.7 מ״ג 10146.9 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 17.5 גרם
    סיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.3 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 8.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 118.5 מ״ג 474.0 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 14.0 מ״ג
    אשלגן 904.8 מ״ג 3619.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור

נמאס לכם לאכול כל צהריים את אותו תבשיל? אז קבלו מתכון לקציצות טופו ברוטב אדום ומתובל בתוספת זיתים ירוקים, שאפשר לאכול עם כל תוספת או אפילו בכריך וליהנות מפתרון עשיר בחלבון למי שנמנע או רוצה להפחית מצריכת הבשר שלו.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
אולגה טוכשר
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים שמן בסיר סוטאז’ ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את השום, מערבבים וממשיכים לטגן 2 דקות נוספות להזהבה.
  3. מוסיפים את הפלפלים, מערבבים ומטגנים עוד 3-4 דקות.
  4. מוסיפים את הזיתים, מערבבים ומטגנים עוד דקה.
  5. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות והמים הרותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  6. מנמיכים את הלהבה, מתבלים את הרוטב, מערבבים ומבשלים כ-20 דקות עד שהוא מתחיל להסמיך. טועמים ומתקנים את התיבול.
  7. מוסיפים לסיר את הקציצות וממשיכים לבשל כ-10 דקות נוספות לאיחוד הטעמים.
  8. מפזרים עשבי תיבול ומגישים.

    קציצות ברוטב אדום. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: ענת לובל
    קציצות ברוטב אדום. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: ענת לובל

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות טופו סלק ברוטב אדום מושלם בתוספת זיתים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות