-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 261.8 קק״ל 1047.2 קק״לפחמימות 21.6 גרם 86.3 גרםשומן 15.7 גרם 63.0 גרםנתרן 2536.7 מ״ג 10146.9 מ״גחלבון 4.4 גרם 17.5 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.3 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 118.5 מ״ג 474.0 מ״גברזל 3.5 מ״ג 14.0 מ״גאשלגן 904.8 מ״ג 3619.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות262
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 261.8 קק״ל 1047.2 קק״לפחמימות 21.6 גרם 86.3 גרםשומן 15.7 גרם 63.0 גרםנתרן 2536.7 מ״ג 10146.9 מ״גחלבון 4.4 גרם 17.5 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.3 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 118.5 מ״ג 474.0 מ״גברזל 3.5 מ״ג 14.0 מ״גאשלגן 904.8 מ״ג 3619.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״גסגור
נמאס לכם לאכול כל צהריים את אותו תבשיל? אז קבלו מתכון לקציצות טופו ברוטב אדום ומתובל בתוספת זיתים ירוקים, שאפשר לאכול עם כל תוספת או אפילו בכריך וליהנות מפתרון עשיר בחלבון למי שנמנע או רוצה להפחית מצריכת הבשר שלו.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 262 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות
-
1 חבילה קציצות טופו עם סלק משק ויילר
רוטב
-
3 כפות שמן סויה
-
1 בצל בינוניחתוך לקוביות
-
4 שיני שוםפרוסות
-
2 פלפלים אדומים בינונייםחתוכים לקוביות בינוניות
-
400גרם או 1 זיתים ירוקים פחיתמגולענים
-
1 עגבניות מרוסקות פחית
-
2 1/2 כוסות מים רותחים
-
100 גרם רסק עגבניות
-
1 כפית מלח דק
-
3/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית סוכר לבן
-
1 כף פפריקה מעושנת
-
1 כפית גדושה כמון טחון
הגשה
-
1/2 כוס פטרוזיליהקצוצה, או פטרוזיליה, או שניהם
אופן הכנה
- מחממים שמן בסיר סוטאז’ ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את השום, מערבבים וממשיכים לטגן 2 דקות נוספות להזהבה.
- מוסיפים את הפלפלים, מערבבים ומטגנים עוד 3-4 דקות.
- מוסיפים את הזיתים, מערבבים ומטגנים עוד דקה.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות והמים הרותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה, מתבלים את הרוטב, מערבבים ומבשלים כ-20 דקות עד שהוא מתחיל להסמיך. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מוסיפים לסיר את הקציצות וממשיכים לבשל כ-10 דקות נוספות לאיחוד הטעמים.
- מפזרים עשבי תיבול ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים שמן בסיר סוטאז’ ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את השום, מערבבים וממשיכים לטגן 2 דקות נוספות להזהבה.
- מוסיפים את הפלפלים, מערבבים ומטגנים עוד 3-4 דקות.
- מוסיפים את הזיתים, מערבבים ומטגנים עוד דקה.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות והמים הרותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה, מתבלים את הרוטב, מערבבים ומבשלים כ-20 דקות עד שהוא מתחיל להסמיך. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מוסיפים לסיר את הקציצות וממשיכים לבשל כ-10 דקות נוספות לאיחוד הטעמים.
- מפזרים עשבי תיבול ומגישים.
בשיתוף עם משק ויילר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן