בוש קאבר דסקטופ

אמיר ויונית מקצקצים – קציצות שווארמה הודו וארטישוקים

קציצות בשר הודו ברוטב חמצמץ עם ארטישוקים, כוסברה וזיתים שבא לאכול כל יום כל היום. מכינים את הקציצות מבשלים עוד קצת ברוטב ומתענגים על צלחת של בית
קציצות בשר הודו ברוטב חמצמץ עם ארטישוקים, כוסברה וזיתים שבא לאכול כל יום כל היום. מכינים את הקציצות מבשלים עוד קצת ברוטב ומתענגים על צלחת של בית
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    297
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 297.2 קק״ל 2972.1 קק״ל
    פחמימות 19.8 גרם 198.2 גרם
    שומן 17.6 גרם 175.9 גרם
    נתרן 574.4 מ״ג 5744.4 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 61.8 גרם
    סיבים תזונתיים 12.4 גרם 123.6 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 26.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 261.7 מ״ג 2617.5 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 22.8 מ״ג
    אשלגן 1667.8 מ״ג 16677.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    297
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 297.2 קק״ל 2972.1 קק״ל
    פחמימות 19.8 גרם 198.2 גרם
    שומן 17.6 גרם 175.9 גרם
    נתרן 574.4 מ״ג 5744.4 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 61.8 גרם
    סיבים תזונתיים 12.4 גרם 123.6 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 26.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 261.7 מ״ג 2617.5 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 22.8 מ״ג
    אשלגן 1667.8 מ״ג 16677.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
יונית צוקרמן ואמיר דן
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

רוטב


אופן ההכנה

  1. שמים בקערה את מצרכי הקציצות: הבשר, הפטרוזיליה, מלח, פלפל, חצי מכמות השום, בצל קצוץ ומעט שמן זית.
  2. במעבד מזון מעבדים הכל למסה אחידה ובמקביל מחממים מחבת עם שמן לטיגון הקציצות.
  3. יוצרים קציצות בגודל אחיד ומטגנים משני הצדדים קלות. הימנעו מטיגון יתר כדי לא לייבש אותן.
  4. מוציאים את הקציצות מהמחבת לנייר סופג ושמים בצד.
  5. מכינים את הרוטב: מוסיפים לסיר את הארטישוקים, הסלרי, הזיתים, הכוסברה וגרידת הלימון ומטגנים קלות, מוסיפים את המים ומתבלים.
  6. מניחים את הקציצות בתוך הרוטב ומבשלים לעוד 15 דק ומגישים.

    קציצות ארטישוק. צילום: צילום גואטה
    קציצות ארטישוק. צילום: צילום גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אמיר ויונית מקצקצים – קציצות שווארמה הודו וארטישוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (20)

Avatar

    Avatar
    אריק

    אפשר את המתכון המלא כמו בסרטון בבקשהה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אמיר, לא ממש הבנו מה הבעיה כי המתכון הוא מה שרואים בסרטון. 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות