קראמבל תפוחים חלומי ומהיר של רון יוחננוב

מתכון פשוט ומעולה להכנת קראמבל תפוחים של רון יוחננוב, עם שכבת תפוחים רכים ושכבת קראמבל פריך - רק להוסיף כדור גלידה ולזלול!
מתכון פשוט ומעולה להכנת קראמבל תפוחים של רון יוחננוב, עם שכבת תפוחים רכים ושכבת קראמבל פריך - רק להוסיף כדור גלידה ולזלול!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
94 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    2219
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2218.7 קק״ל 2218.7 קק״ל
    פחמימות 309.7 גרם 309.7 גרם
    שומן 100.5 גרם 100.5 גרם
    נתרן 793.8 מ״ג 793.8 מ״ג
    חלבון 20.4 גרם 20.4 גרם
    סיבים תזונתיים 24.3 גרם 24.3 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 80.2 מ״ג 80.2 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 1056.1 מ״ג 1056.1 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    2219
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2218.7 קק״ל 2218.7 קק״ל
    פחמימות 309.7 גרם 309.7 גרם
    שומן 100.5 גרם 100.5 גרם
    נתרן 793.8 מ״ג 793.8 מ״ג
    חלבון 20.4 גרם 20.4 גרם
    סיבים תזונתיים 24.3 גרם 24.3 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 80.2 מ״ג 80.2 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 1056.1 מ״ג 1056.1 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור

קראמבל הוא פתרון נפלא לקינוח שלא דורש מיומנויות, זמן או מאמץ. כל אחד יכול להכין אותו בקלות, והיתרון הגדול שלו שאפשר להתאים אותו לעונות וחגים שונים. כך בראש השנה אפשר להכין בצ’יק קראמבל תפוחים מושלם שיסגור את הפינה של מתוק עם איזה כדור גלידה בצד.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות תפוחים
רון יוחננוב
X

94 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


שכבת תפוחים

קראמבל


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. חותכים את התפוחים לקוביות. מניחים את התפוחים ויתר המרכיבים של שכבת התפוחים בתבנית פיירקס ומערבבים.
  3. מכינים את הקראמבל: מערבבים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את כל מרכיבי הקראמבל לתערובת פירורית.
  4. מפזרים את הקראמבל מעל התפוחים ואופים כ-25 דקות או להזהבה יפה.
  5. מגישים מיד (מומלץ עם כדור גלידה בצד).

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קראמבל תפוחים חלומי ומהיר של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (21)

Avatar

    Avatar
    שרה

    מאוד אוהבת את המתכונים שלך. הם קלים להכנה והתוצאה תמיד טובה. בבקשה, תשמיטו מהדף המיועד להדפסה פרסומות וכל מה שלא שייך ממש למתכון. זה רק מפריע ומבזבז דיו במדפסת.(מישהו קורא פרסומות כשמתכונן לבשל?!) תודה רבה מראש.שנזכה לעוד הרבה מתכונים מצויינים! תנו אפשרות גם לוותר על התמונה.

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה שרה, ובקשתך בבדיקה 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות