קרין גורן אופה עוגת גבינה של בית מלון

מי לא מתגעגע לארוחת בוקר מפנקת של בית מלון, עם עוגת גבינה מפנקת ונימוחה? קרין גורן מביאה לנו עוגת גבינה כזאת הביתה, עם סירופ שוקולד ביתי מעל
מי לא מתגעגע לארוחת בוקר מפנקת של בית מלון, עם עוגת גבינה מפנקת ונימוחה? קרין גורן מביאה לנו עוגת גבינה כזאת הביתה, עם סירופ שוקולד ביתי מעל
  • קרין גורן
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    4144
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4143.8 קק״ל 4143.8 קק״ל
    פחמימות 550.6 גרם 550.6 גרם
    שומן 138.6 גרם 138.6 גרם
    נתרן 5722.0 מ״ג 5722.0 מ״ג
    חלבון 214.8 גרם 214.8 גרם
    סיבים תזונתיים 27.6 גרם 27.6 גרם
    שומן רווי 69.8 גרם 69.8 גרם
    כולסטרול 2056.1 מ״ג 2056.1 מ״ג
    סידן 1814.3 מ״ג 1814.3 מ״ג
    ברזל 25.2 מ״ג 25.2 מ״ג
    אשלגן 3219.8 מ״ג 3219.8 מ״ג
    אבץ 15.3 מ״ג 15.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    4144
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4143.8 קק״ל 4143.8 קק״ל
    פחמימות 550.6 גרם 550.6 גרם
    שומן 138.6 גרם 138.6 גרם
    נתרן 5722.0 מ״ג 5722.0 מ״ג
    חלבון 214.8 גרם 214.8 גרם
    סיבים תזונתיים 27.6 גרם 27.6 גרם
    שומן רווי 69.8 גרם 69.8 גרם
    כולסטרול 2056.1 מ״ג 2056.1 מ״ג
    סידן 1814.3 מ״ג 1814.3 מ״ג
    ברזל 25.2 מ״ג 25.2 מ״ג
    אשלגן 3219.8 מ״ג 3219.8 מ״ג
    אבץ 15.3 מ״ג 15.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות גבינה
קרין גורן
X

14 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


סירופ שוקולד


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 140 מעלות. בתחתית התנור מניחים תבנית מלאה עד חצי גובהה במים רותחים.
  2. מכינים את העוגה: שמים בקערה את הגבינה הלבנה והסוכר ומערבבים.
  3. מוסיפים את הביצים ומערבבים.
  4. מעבירים מעט מהבלילה לקערה קטנה ומוסיפים את הפודינג אינסטנט, הקמח והקורנפלור. מערבבים לקבלת מרקם אחיד. אם התערובת יבשה מדי, מוסיפים עוד מעט מהבלילה שבקערה הגדולה.
  5. מחזירים את תכולת הקערה הקטנה לקערה הגדולה וטורפים עד לקבלת מרקם אחיד. אפשר להוסיף גם צימוקים.
  6. יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כשעה ורבע.
  7. מכינים את סירופ השוקולד: שמים בסיר את הסוכר, הקקאו, הקורנפלור, המלח והמים.
  8. מבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב עד לרתיחה.
  9. מקררים את הסירופ ומזלפים על העוגה הצוננת.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרין גורן אופה עוגת גבינה של בית מלון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    ריקי

    אפשר פחות ביצים בעוגת גבינה למשל 4 או 3

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ריקי, כמות הביצים הינה 6, מדובר בתבנית גדולה, הביצים מייצבים את העוגה ויוצרים נפח

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות