קרין גורן אופה עוגת גבינה של בית מלון
מי לא מתגעגע לארוחת בוקר מפנקת של בית מלון, עם עוגת גבינה מפנקת ונימוחה? קרין גורן מביאה לנו עוגת גבינה כזאת הביתה, עם סירופ שוקולד ביתי מעל
מי לא מתגעגע לארוחת בוקר מפנקת של בית מלון, עם עוגת גבינה מפנקת ונימוחה? קרין גורן מביאה לנו עוגת גבינה כזאת הביתה, עם סירופ שוקולד ביתי מעל
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4143.8 קק״ל 4143.8 קק״לפחמימות 550.6 גרם 550.6 גרםשומן 138.6 גרם 138.6 גרםנתרן 5722.0 מ״ג 5722.0 מ״גחלבון 214.8 גרם 214.8 גרםסיבים תזונתיים 27.6 גרם 27.6 גרםשומן רווי 69.8 גרם 69.8 גרםכולסטרול 2056.1 מ״ג 2056.1 מ״גסידן 1814.3 מ״ג 1814.3 מ״גברזל 25.2 מ״ג 25.2 מ״גאשלגן 3219.8 מ״ג 3219.8 מ״גאבץ 15.3 מ״ג 15.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות4144
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4143.8 קק״ל 4143.8 קק״לפחמימות 550.6 גרם 550.6 גרםשומן 138.6 גרם 138.6 גרםנתרן 5722.0 מ״ג 5722.0 מ״גחלבון 214.8 גרם 214.8 גרםסיבים תזונתיים 27.6 גרם 27.6 גרםשומן רווי 69.8 גרם 69.8 גרםכולסטרול 2056.1 מ״ג 2056.1 מ״גסידן 1814.3 מ״ג 1814.3 מ״גברזל 25.2 מ״ג 25.2 מ״גאשלגן 3219.8 מ״ג 3219.8 מ״גאבץ 15.3 מ״ג 15.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 4144 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
1 1/2 ק"ג גבינה לבנה 5%
-
1 1/4 כוסות סוכר לבן
-
6 ביצים L
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1/4 כוס קמח לבן
-
1/4 כוס קורנפלור
-
1 כוס צימוקים כהיםאפשרי
סירופ שוקולד
-
1 סוכר לבן
-
1/2 כוס אבקת קקאו
-
1 כף קורנפלור
-
1 קורט מלח דק
-
1 כוס מים פושרים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 140 מעלות. בתחתית התנור מניחים תבנית מלאה עד חצי גובהה במים רותחים.
- מכינים את העוגה: שמים בקערה את הגבינה הלבנה והסוכר ומערבבים.
- מוסיפים את הביצים ומערבבים.
- מעבירים מעט מהבלילה לקערה קטנה ומוסיפים את הפודינג אינסטנט, הקמח והקורנפלור. מערבבים לקבלת מרקם אחיד. אם התערובת יבשה מדי, מוסיפים עוד מעט מהבלילה שבקערה הגדולה.
- מחזירים את תכולת הקערה הקטנה לקערה הגדולה וטורפים עד לקבלת מרקם אחיד. אפשר להוסיף גם צימוקים.
- יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כשעה ורבע.
- מכינים את סירופ השוקולד: שמים בסיר את הסוכר, הקקאו, הקורנפלור, המלח והמים.
- מבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב עד לרתיחה.
- מקררים את הסירופ ומזלפים על העוגה הצוננת.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 140 מעלות. בתחתית התנור מניחים תבנית מלאה עד חצי גובהה במים רותחים.
- מכינים את העוגה: שמים בקערה את הגבינה הלבנה והסוכר ומערבבים.
- מוסיפים את הביצים ומערבבים.
- מעבירים מעט מהבלילה לקערה קטנה ומוסיפים את הפודינג אינסטנט, הקמח והקורנפלור. מערבבים לקבלת מרקם אחיד. אם התערובת יבשה מדי, מוסיפים עוד מעט מהבלילה שבקערה הגדולה.
- מחזירים את תכולת הקערה הקטנה לקערה הגדולה וטורפים עד לקבלת מרקם אחיד. אפשר להוסיף גם צימוקים.
- יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כשעה ורבע.
- מכינים את סירופ השוקולד: שמים בסיר את הסוכר, הקקאו, הקורנפלור, המלח והמים.
- מבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב עד לרתיחה.
- מקררים את הסירופ ומזלפים על העוגה הצוננת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
אפשר פחות ביצים בעוגת גבינה למשל 4 או 3
היי ריקי, כמות הביצים הינה 6, מדובר בתבנית גדולה, הביצים מייצבים את העוגה ויוצרים נפח