ראפ טורטייה מקסיקני במילוי רצועות סינטה, סלסת עגבניות וחלפיניו

בת חן דיאמנט ממש לא חושבת שצריך לעבוד קשה כדי להכין ארוחת צהריים טעימה, ומתקתקת ראפ טורטייה מקסיקני במילוי רצועות סינטה ב-10 דקות
בת חן דיאמנט ממש לא חושבת שצריך לעבוד קשה כדי להכין ארוחת צהריים טעימה, ומתקתקת ראפ טורטייה מקסיקני במילוי רצועות סינטה ב-10 דקות
  • בת חן דיאמנט
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    494
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 494.2 קק״ל 2965.0 קק״ל
    פחמימות 58.0 גרם 348.1 גרם
    שומן 11.6 גרם 69.8 גרם
    נתרן 194.5 מ״ג 1167.2 מ״ג
    חלבון 34.2 גרם 205.2 גרם
    סיבים תזונתיים 9.2 גרם 55.5 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 12.0 גרם
    כולסטרול 6.7 מ״ג 40.0 מ״ג
    סידן 132.3 מ״ג 793.6 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 442.8 מ״ג 2656.7 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 16.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    494
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 494.2 קק״ל 2965.0 קק״ל
    פחמימות 58.0 גרם 348.1 גרם
    שומן 11.6 גרם 69.8 גרם
    נתרן 194.5 מ״ג 1167.2 מ״ג
    חלבון 34.2 גרם 205.2 גרם
    סיבים תזונתיים 9.2 גרם 55.5 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 12.0 גרם
    כולסטרול 6.7 מ״ג 40.0 מ״ג
    סידן 132.3 מ״ג 793.6 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 442.8 מ״ג 2656.7 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 16.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
בת חן דיאמנט
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מוציאים את הסינטה מהמקרר כשעה וחצי לפני תחילת הצריבה.
  2. מתבלים את הסינטה משני הצדדים בשמן זית, פלפל שחור ומלח ים אטלנטי.
  3. מחממים מחבת פסים (או מנגל) וצורבים את הסינטה משני צדדיה עד לדרגת העשייה האהובה עליכם.
  4. מוצאים החוצה למגש, ממתינים מספר דקות ופורסים את הסינטה לרצועות בעובי 2 ס”מ.

    פורסים את הסינטה לפרוסות בעובי 2 ס"מ. צילום: בת חן דיאמנט
    פורסים את הסינטה לפרוסות בעובי 2 ס”מ. צילום: בת חן דיאמנט

  5. מחממים מחבת, מזלפים מעט שמן זית (כפית) ומחממים את הטורטייה עד אשר היא מתנפחת מעט, הופכים לצד שני ומחממים עוד כחצי דקה (חשוב מאוד לא לוותר על חימום הטורטיות זה נותן להן צבע יפה ורכות שלא ניתן לוותר עליה).

    אל תוותרו על חימום הטורטייה במחבת. צילום: בת חן דיאמנט
    אל תוותרו על חימום הטורטייה במחבת. צילום: בת חן דיאמנט

  6. פורסים דק את הבצל הסגול והפלפל החריף וקוצצים גס את עלי הכוסברה.
  7. מרכיבים את המנה: שמים על הטורטייה החמה כף סלסת עגבניות מקסיקנית, רצועות סינטה, בצל סגול, חלפיניו, טבעות צ’ילי ועלי כוסברה, מגלגלים וזוללים בהנאה.

 

מתכון בשיתוף חברת מזרח ומערב
מתכון וצילום: בת חן דיאמנט

הערות

  • את המוצרים המקסיקניים ניתן להשיג ברשת חנויות מזרח ומערב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ראפ טורטייה מקסיקני במילוי רצועות סינטה, סלסת עגבניות וחלפיניו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות