רביולי גבינות עם עגבניות וזיתי קלמטה
מאיר אדוני מכין מנת פסטה בניחוח איטלקי ים תיכוני - רביולי גבינות עם עגבניות וזיתי קלמטה בתיבול של שמן זית וחומץ. מגררים מעט גבינת פרמזן ונהנים ממנה טעימה
מאיר אדוני מכין מנת פסטה בניחוח איטלקי ים תיכוני - רביולי גבינות עם עגבניות וזיתי קלמטה בתיבול של שמן זית וחומץ. מגררים מעט גבינת פרמזן ונהנים ממנה טעימה
- מאיר אדוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 676.1 קק״ל 2704.5 קק״לפחמימות 206.9 גרם 827.5 גרםשומן 37.1 גרם 148.3 גרםנתרן 503.6 מ״ג 2014.5 מ״גחלבון 26.2 גרם 104.6 גרםסיבים תזונתיים 8.8 גרם 35.2 גרםשומן רווי 6.2 גרם 24.8 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסידן 89.8 מ״ג 359.1 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.3 מ״גאשלגן 902.2 מ״ג 3609.0 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות676
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 676.1 קק״ל 2704.5 קק״לפחמימות 206.9 גרם 827.5 גרםשומן 37.1 גרם 148.3 גרםנתרן 503.6 מ״ג 2014.5 מ״גחלבון 26.2 גרם 104.6 גרםסיבים תזונתיים 8.8 גרם 35.2 גרםשומן רווי 6.2 גרם 24.8 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסידן 89.8 מ״ג 359.1 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.3 מ״גאשלגן 902.2 מ״ג 3609.0 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 676 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 עגבניות בינוניות
-
1 חציל בינוני
-
2 פלפלים אדומים בינוניים
-
4 שיני שום
-
1/4 כוס זיתי קלמטה
-
8 פילה אנשובי
-
1 צרור בזיליקום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף חומץ בן יין אדום
-
1/2 כוס שמן זית
-
2 חבילות רביולי גבינות מוכן
אופן הכנה
- מרתיחים שפע מים מומלחים בסיר גדול.
- בעזרת סכין חדה, יוצרים סימן איקס בתחתית כל עגבנייה וחולטים במים הרותחים דקה. מסננים, מעבירים מיד למי קרח.
- קולפים את העגבניות וקוצצים לקוביות קטנות.
- חותכים את החציל לקוביות בגודל 3 ס”מ ומחממים שמן לטיגון עמוק.
- מטגנים את קוביות החציל עד שהן משחימות. מוציאים לנייר סופג.
- מטגנים בשמן עמוק את הפלפלים האדומים השלמים. מוציאים לנייר סופג, קולפים וחותכים לקוביות קטנות.
- פורסים דק את שיני השום וחוצים את זיתי הקלמטה. קוצצים דק את האנשובי.
- במחבת רחבה מחממים שמן זית. מוסיפים למחבת את קוביות העגבניות, החצילים, הפלפלים האדומים והשום ומטגנים 3 דקות.
- מוסיפים את הזיתים, האנשובי, הבזיליקום, מלח, פלפל שחור, חומץ בן יין ושמן זית ומטגנים דקה.
- מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן. מסננים ומוסיפים למחבת הרוטב. מבשלים דקה ומעבירים לצלחות הגשה.
אופן הכנה
- מרתיחים שפע מים מומלחים בסיר גדול.
- בעזרת סכין חדה, יוצרים סימן איקס בתחתית כל עגבנייה וחולטים במים הרותחים דקה. מסננים, מעבירים מיד למי קרח.
- קולפים את העגבניות וקוצצים לקוביות קטנות.
- חותכים את החציל לקוביות בגודל 3 ס”מ ומחממים שמן לטיגון עמוק.
- מטגנים את קוביות החציל עד שהן משחימות. מוציאים לנייר סופג.
- מטגנים בשמן עמוק את הפלפלים האדומים השלמים. מוציאים לנייר סופג, קולפים וחותכים לקוביות קטנות.
- פורסים דק את שיני השום וחוצים את זיתי הקלמטה. קוצצים דק את האנשובי.
- במחבת רחבה מחממים שמן זית. מוסיפים למחבת את קוביות העגבניות, החצילים, הפלפלים האדומים והשום ומטגנים 3 דקות.
- מוסיפים את הזיתים, האנשובי, הבזיליקום, מלח, פלפל שחור, חומץ בן יין ושמן זית ומטגנים דקה.
- מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן. מסננים ומוסיפים למחבת הרוטב. מבשלים דקה ומעבירים לצלחות הגשה.
הערות
- אפשר לגרר מעט פרמזן על המנות טרם ההגשה
הערות
- אפשר לגרר מעט פרמזן על המנות טרם ההגשה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן