רוטב אחד שיכול להתאים ל-3 סלטים!
בא לכם לגוון את שולחן האוכל שלכם? חמש דקות ואתם שם. רון יוחננוב עם מתכון לרוטב אחד שיכול להתאים ל3 סלטים, תכינו, שימרו במקרר ותגוונו בכל ארוחה עם סלט אחר.
בא לכם לגוון את שולחן האוכל שלכם? חמש דקות ואתם שם. רון יוחננוב עם מתכון לרוטב אחד שיכול להתאים ל3 סלטים, תכינו, שימרו במקרר ותגוונו בכל ארוחה עם סלט אחר.
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1209.6 קק״ל 3628.8 קק״לפחמימות 96.6 גרם 289.7 גרםשומן 85.3 גרם 255.8 גרםנתרן 494.2 מ״ג 1482.6 מ״גחלבון 10.4 גרם 31.3 גרםסיבים תזונתיים 16.2 גרם 48.5 גרםשומן רווי 10.1 גרם 30.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 187.2 מ״ג 561.5 מ״גברזל 3.9 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 1924.1 מ״ג 5772.3 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים23
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות1210
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1209.6 קק״ל 3628.8 קק״לפחמימות 96.6 גרם 289.7 גרםשומן 85.3 גרם 255.8 גרםנתרן 494.2 מ״ג 1482.6 מ״גחלבון 10.4 גרם 31.3 גרםסיבים תזונתיים 16.2 גרם 48.5 גרםשומן רווי 10.1 גרם 30.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 187.2 מ״ג 561.5 מ״גברזל 3.9 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 1924.1 מ״ג 5772.3 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 23 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 1210 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
9 כפות חומץ בלסמי
-
18 כפות שמן זית
-
6 כפות סילאן
-
4 שיני שוםכתושים
-
1 מיץ לימון בינונימלימון אחד
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
סלט ירוק עשיר
-
2 תפוחי עץ גרני סמיט בינונייםחתוכים לקוביות
-
1 שומר גדולחתוך לקוביות
-
3 מלפפונים בינונייםללא הליבה, חצויים ל-2 וחתוכים לרצועות
-
4 סלרי בינונייםבלי עלים, פרוסים דק
-
1 חופן שקדים פרוסיםקלויים
-
1 חופן גרגירי רימון
סלט גזר
-
7 גזרים בינונייםמקולפים וחתוכים לגפרורים
-
1/2 כוס אגוזי פקאן(או פקאן סיני)
-
1 חופן עיריתקצוצה דקה
סלט עגבניות איטלקי
-
1 סלסילה עגבניות שרי צבעוניותחצויות ל-2
-
1 בצל שאלוט בינונימקולף וחתוך לרצועות
-
1 חופן בזיליקום
-
1 חופן צנוברים קלויים
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב בקערה/ צנצנת: מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת רוטב אחיד - ניתן לשמור את הרוטב במקרר ולשלוף מתי שרוצים (בערך שבוע).
- מכינים איזה סלט שרוצים! לא משנה באיזה סלט בחרתם, בסוף מוסיפים 6 כפות רוטב ומערבבים היטב בסמוך להגשה כדי לשמור על טריות הירקות!
- מגישים את הסלטים בסנו סושי - צלחות מקנה סוכר טבעי וזוללים!
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב בקערה/ צנצנת: מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת רוטב אחיד - ניתן לשמור את הרוטב במקרר ולשלוף מתי שרוצים (בערך שבוע).
- מכינים איזה סלט שרוצים! לא משנה באיזה סלט בחרתם, בסוף מוסיפים 6 כפות רוטב ומערבבים היטב בסמוך להגשה כדי לשמור על טריות הירקות!
- מגישים את הסלטים בסנו סושי - צלחות מקנה סוכר טבעי וזוללים!
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אין לי צלחת של סנו סושי, יצא לי אותו דבר? אפשר לוותר?
כן, אפשר להשתמש בצלחות אחרות בגודל דומה.
קטגוריות
- ארוחה בריאה
- ארוחה דיאטטית
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות בוקר
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת גורמה
- ארוחת שבת בבוקר
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- ט"ו בשבט
- יום האהבה
- יום העצמאות
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מתכוני שבועות
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים בריאים
- מתכונים דיאטטיים
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים לפסח
- מתכונים לראש השנה
- מתכונים מהירים
- מתכונים צמחוניים
- מתכונים קלים
- סוכות
- סלטים
- סלטים קרים
- סנו-סושי
- פיקניק
- רטבים וממרחים