רושטי – לביבת תפוחי אדמה שוויצרית

היישר משוויץ אל המטבח שלכם: רושטי - לביבת תפוחי אדמה גדולה, טעימה בטירוף וקריספית שמכינים בקלות ובמהירות, בלי קמח ובלי ביצים
היישר משוויץ אל המטבח שלכם: רושטי - לביבת תפוחי אדמה גדולה, טעימה בטירוף וקריספית שמכינים בקלות ובמהירות, בלי קמח ובלי ביצים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    414
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 413.7 קק״ל 827.4 קק״ל
    פחמימות 39.3 גרם 78.6 גרם
    שומן 24.2 גרם 48.5 גרם
    נתרן 1552.5 מ״ג 3105.0 מ״ג
    חלבון 7.6 גרם 15.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 13.1 גרם 26.1 גרם
    כולסטרול 10.8 מ״ג 21.5 מ״ג
    סידן 15.1 מ״ג 30.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 45.7 מ״ג 91.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    414
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 413.7 קק״ל 827.4 קק״ל
    פחמימות 39.3 גרם 78.6 גרם
    שומן 24.2 גרם 48.5 גרם
    נתרן 1552.5 מ״ג 3105.0 מ״ג
    חלבון 7.6 גרם 15.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 13.1 גרם 26.1 גרם
    כולסטרול 10.8 מ״ג 21.5 מ״ג
    סידן 15.1 מ״ג 30.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 45.7 מ״ג 91.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
שי-לי ליפא
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מניחים את תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים קרים, מוסיפים כף מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים חמש דקות ומסננים. מצננים כעשר דקות וקולפים.
  2. מגררים את תפוחי האדמה בפומפייה גסה, ממליחים, מפלפלים ומערבבים.
  3. יוצרים לביבה גדולה בקוטר 30 ס”מ.
  4. ממיסים במחבת טפלון חמאה על אש בינונית ומוסיפים שמן זית.
  5. מטגנים את הרושטי 5-4 דקות, עד שהוא זהוב. מכסים את מחבת בצלחת גדולה והופכים עליה את הרושטי. מחזירים את הרושטי למחבת כשצידו הלא מטוגן כלפי מטה ומטגנים עוד 4-3 דקות, עד הזהבה.
  6. מניחים בצלחת הגשה יפה מעל שמנת חמוצה ומפזרים עירית קצוצה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רושטי – לביבת תפוחי אדמה שוויצרית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    רוטל

    כפית פלפל שחור על שני תפוחי אדמה?!

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר פחות, לפי הטעם.

    Avatar
    נילי רזיאל

    התמונה איננה של רושטי מתפ”א מגורד. התמונה מציגה מאפה עם תפוח אדמה מעוך חלקית

      Avatar
      מערכת Foody

      תפוח האדמה מגורר בפומפייה עבה. אפשר לגרור ואפשר גם למעוך. מה שמעדיפים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות