רטטוי כפרי מהיר וטעים בנינג’ה סמארט ליד
רטטוי זה לא רק סרט מצויר אלא בעיקר מנה מפורסמת מהמטבח הצרפתי. מנה כפרית המשלבת פרוסות ירקות בצבעים שונים ברוטב עגבניות מתובל לשלמות
רטטוי זה לא רק סרט מצויר אלא בעיקר מנה מפורסמת מהמטבח הצרפתי. מנה כפרית המשלבת פרוסות ירקות בצבעים שונים ברוטב עגבניות מתובל לשלמות
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 255.7 קק״ל 1022.9 קק״לפחמימות 23.5 גרם 93.9 גרםשומן 15.5 גרם 62.0 גרםנתרן 415.9 מ״ג 1663.5 מ״גחלבון 6.3 גרם 25.2 גרםסיבים תזונתיים 9.5 גרם 38.1 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 60.2 מ״ג 240.7 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 1345.9 מ״ג 5383.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות256
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 255.7 קק״ל 1022.9 קק״לפחמימות 23.5 גרם 93.9 גרםשומן 15.5 גרם 62.0 גרםנתרן 415.9 מ״ג 1663.5 מ״גחלבון 6.3 גרם 25.2 גרםסיבים תזונתיים 9.5 גרם 38.1 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 60.2 מ״ג 240.7 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 1345.9 מ״ג 5383.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 256 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
ירקות
-
2 חצילים קטנים
-
3 קישואים קטנים
-
4 עגבניות בינוניות
-
4 כפות שמן זית
-
2 כפיות בזיליקום יבש
-
1/2 כפית פטרוזיליה יבשה
אופן הכנה
- מכינים את רוטב העגבניות: מתקינים במעבד המזון את להב הקיצוץ. מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב לקערת המעבד ובוחרים בפונקציית מחית.
- פורסים את הירקות: משתמשים בפונקציית SLICE לפריסת הירקות - פורסים בעזרת הדוחסן הגדול ומעבירים לקערה.
- מוסיפים כוס מרוטב העגבניות לתבנית אפייה עגולה של נינג’ה. מסדרים מעל את כל הירקות הפרוסים בסדר הבא: פרוסת חציל, פרוסת קישוא, פרוסת עגבנייה - וכך הלאה לסיום הירקות. מברישים קלות בשמן זית ומפזרים בזיליקום מיובש ופטרוזיליה מיובשת.
- מוזגים לסיר הבישול בסמארט ליד 700 מ”ל מים, סוגרים את מכסה יחידת הבישול, מזיזים את הסליידר לעמדה האמצעית “בישול בשילוב אדים” ובוחרים בפונקציית “אפייה+אידוי”. מכוונים ל-160 מעלות ול-20 דקות. לוחצים על הכפתור “התחלה” ומבשלים עד שהירקות רכים ומוכנים.
אופן הכנה
- מכינים את רוטב העגבניות: מתקינים במעבד המזון את להב הקיצוץ. מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב לקערת המעבד ובוחרים בפונקציית מחית.
- פורסים את הירקות: משתמשים בפונקציית SLICE לפריסת הירקות - פורסים בעזרת הדוחסן הגדול ומעבירים לקערה.
- מוסיפים כוס מרוטב העגבניות לתבנית אפייה עגולה של נינג’ה. מסדרים מעל את כל הירקות הפרוסים בסדר הבא: פרוסת חציל, פרוסת קישוא, פרוסת עגבנייה - וכך הלאה לסיום הירקות. מברישים קלות בשמן זית ומפזרים בזיליקום מיובש ופטרוזיליה מיובשת.
- מוזגים לסיר הבישול בסמארט ליד 700 מ”ל מים, סוגרים את מכסה יחידת הבישול, מזיזים את הסליידר לעמדה האמצעית “בישול בשילוב אדים” ובוחרים בפונקציית “אפייה+אידוי”. מכוונים ל-160 מעלות ול-20 דקות. לוחצים על הכפתור “התחלה” ומבשלים עד שהירקות רכים ומוכנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
המתכון לא ברור. לסמארט ליד שלי בכלל אין תבנית אפיה עגולה, יש לו סיר, סלסלה ורשת.
היי יצחק, כנראה שיש לך דגם סמארט ליד אחר