ריבת עגבניות ב-5 דק’ – בבלנדר שיסיר דאגה מלבכם
- רון יוחננוב
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2036.2 קק״ל 2036.2 קק״לפחמימות 523.2 גרם 523.2 גרםשומן 1.0 גרם 1.0 גרםנתרן 30.5 מ״ג 30.5 מ״גחלבון 4.5 גרם 4.5 גרםסיבים תזונתיים 6.1 גרם 6.1 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 56.4 מ״ג 56.4 מ״גברזל 1.9 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 1219.8 מ״ג 1219.8 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 5 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות2036
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2036.2 קק״ל 2036.2 קק״לפחמימות 523.2 גרם 523.2 גרםשומן 1.0 גרם 1.0 גרםנתרן 30.5 מ״ג 30.5 מ״גחלבון 4.5 גרם 4.5 גרםסיבים תזונתיים 6.1 גרם 6.1 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 56.4 מ״ג 56.4 מ״גברזל 1.9 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 1219.8 מ״ג 1219.8 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״גסגור
רון יוחננוב מכין לכם ריבת עגבניות שרי שתהפוך גם את עגבניות השרי של החורף למתקתקות במיוחד.
ריבת עגבניות קלילה וטעימה לקיץ, לחורף ולכל השנה…
לוחצים על הכפתור המתאים במכשיר המולינקס ונותנים לו לעשות את כל העבודה בשבילכם.
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 2036 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם עגבניות שריאיזה סוג שאוהבים ורוצים
-
500 גרם סוכר לבן
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
2 כפות מיץ לימוןמלימון טרי
אופן הכנה
- שוטפים היטב את העגבניות.
- מניחים בתוך מכשיר המולינקס את העגבניות, מוספים מעל את הסוכר יחד עם הקינמון ומיץ הלימון כולל החרצנים.
- לוחצים על כפתור “קומפוט” ונותנים למכשיר להתחיל לעבוד ולסיים את התהליך.
- חוזרים על הפעולה שוב, לוחצים על כפתור “קומפוט” ונותנים למכשיר לעשות את העבודה, החזרה על הפעולה נותנת לריבה מרקם סמיך ונהדר.
- מעבירים לצנצנת נקייה (לשטוף את הצנצנת במים רותחים לפני ולייבש היטב) ואטומה.
- ניתן לשמור את הריבה במקרר למשך חצי שנה לפחות.
אופן הכנה
- שוטפים היטב את העגבניות.
- מניחים בתוך מכשיר המולינקס את העגבניות, מוספים מעל את הסוכר יחד עם הקינמון ומיץ הלימון כולל החרצנים.
- לוחצים על כפתור “קומפוט” ונותנים למכשיר להתחיל לעבוד ולסיים את התהליך.
- חוזרים על הפעולה שוב, לוחצים על כפתור “קומפוט” ונותנים למכשיר לעשות את העבודה, החזרה על הפעולה נותנת לריבה מרקם סמיך ונהדר.
- מעבירים לצנצנת נקייה (לשטוף את הצנצנת במים רותחים לפני ולייבש היטב) ואטומה.
- ניתן לשמור את הריבה במקרר למשך חצי שנה לפחות.
הכנתם את המתכון?
תגובות (11)
אם אין לי את המכשיר שאתם ככל הנראה מעוניינים לשווק, כמה זמן לבשל? על חום נמוך ,גבוה או בינוני?
היי, ענינו לך.
איזה מתכון זה? רק למי שיש moulinex????
היי, בדיוק. כשיש מתכון באתר שעושים בו שימוש במכשיר מסוים, זה כי ככה פתחו וניסו את המתכון. יש המון מתכונים באתר שלא קשורים למכשור מסוים. 🙂
המירשם זה לכולם,אבל לא לכולם יש moulinex. רוצים מרשם שמתאים לכולם תודה
אפשר לבשל את הריבה בסיר.