במטבח של מירי רקע
במטבח של מירי דסקטופ

רכות, מנחמות וטעימות: קציצות ברוטב צהוב של מירי כהן

הן עסיסיות, ילדים מטורפים עליהן, והן פתרון מעולה לארוחת צהריים או למנה עיקרית: מירי כהן מכינה קציצות ברוטב צהוב
הן עסיסיות, ילדים מטורפים עליהן, והן פתרון מעולה לארוחת צהריים או למנה עיקרית: מירי כהן מכינה קציצות ברוטב צהוב
  • מירי כהן
שמרו
כשר
50 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    319
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 319.4 קק״ל 5748.9 קק״ל
    פחמימות 16.8 גרם 302.8 גרם
    שומן 16.2 גרם 292.3 גרם
    נתרן 390.0 מ״ג 7020.9 מ״ג
    חלבון 19.5 גרם 350.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.7 גרם 157.0 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 77.7 גרם
    כולסטרול 50.6 מ״ג 910.0 מ״ג
    סידן 156.1 מ״ג 2809.7 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 59.8 מ״ג
    אשלגן 1126.9 מ״ג 20283.4 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 80.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    319
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 319.4 קק״ל 5748.9 קק״ל
    פחמימות 16.8 גרם 302.8 גרם
    שומן 16.2 גרם 292.3 גרם
    נתרן 390.0 מ״ג 7020.9 מ״ג
    חלבון 19.5 גרם 350.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.7 גרם 157.0 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 77.7 גרם
    כולסטרול 50.6 מ״ג 910.0 מ״ג
    סידן 156.1 מ״ג 2809.7 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 59.8 מ״ג
    אשלגן 1126.9 מ״ג 20283.4 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 80.6 מ״ג
    סגור

כשאני רוצה להכין ארוחת צהריים לילדים ולנכדות שלי, אני מכינה את הקציצות הרכות והמפנקות האלו. הן מבושלות ברוטב צהוב עם תפוח אדמה וסלרי, וכשהן באות על מצע של אורז- מדובר בארוחה מושלמת

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
מירי כהן
X

50 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות


אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: במעבד מזון קוצצים בפולסים קצרים את כל מצרכי הקציצות, מלבד שמן הזית והתבלינים.
  2. מוסיפים את שמן הזית והתבלינים, ומערבבים ידנית ועם ידיים מעט לחות, יוצרים כדורים מהתערובת.
  3. מכינים את התבשיל: מטגנים את הבצל בשמן זית, חותכים תפוח אדמה לקוביות גדולות, ומוסיפים לבצל.
  4. מוסיפים תבלינים ומערבבים.
  5. מוסיפים סלרי, ולאחר מכן את המים.
  6. מוסיפים את הקציצות והאפונה, ומבשלים במשך 25 דקות.
  7. מגישים על אורז לבן, עם פטרוזיליה קצוצה מעל.
רכות, מנחמות וטעימות: קציצות ברוטב צהוב של מירי כהן I צילום: אלון מסיקה
רכות, מנחמות וטעימות: קציצות ברוטב צהוב של מירי כהן I צילום: אלון מסיקה

 


tip

טיפ מנצח

בעת יצירת הקציצות מומלץ להקפיא בשקיות זיפר מסת קציצות לפני בישול, ואז ניתן להוסיף אותן ישירות מהמקפיא אל הסיר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רכות, מנחמות וטעימות: קציצות ברוטב צהוב של מירי כהן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שירה, אפשר גם עם בשר הודו/ עוף

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות