שבועות הודי: גלידת לאסי על בסיס יוגורט, דבש מנגו והל

קינוח גלידה מרענן במיוחד בהשראה הודית. הדבש ושמן הזית מעניקים לגלידה הזו טעם מיוחד, והופכים אותה לקינוח מהמם ונפלא לארוחת חג הביכורים
קינוח גלידה מרענן במיוחד בהשראה הודית. הדבש ושמן הזית מעניקים לגלידה הזו טעם מיוחד, והופכים אותה לקינוח מהמם ונפלא לארוחת חג הביכורים
  • נעמה רן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 8 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    105
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 104.9 קק״ל 629.2 קק״ל
    פחמימות 16.0 גרם 96.3 גרם
    שומן 2.3 גרם 14.0 גרם
    נתרן 21.5 מ״ג 128.9 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 17.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 6.2 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.6 גרם
    כולסטרול 6.3 מ״ג 37.5 מ״ג
    סידן 83.0 מ״ג 498.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 186.9 מ״ג 1121.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 8 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    105
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 104.9 קק״ל 629.2 קק״ל
    פחמימות 16.0 גרם 96.3 גרם
    שומן 2.3 גרם 14.0 גרם
    נתרן 21.5 מ״ג 128.9 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 17.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 6.2 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.6 גרם
    כולסטרול 6.3 מ״ג 37.5 מ״ג
    סידן 83.0 מ״ג 498.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 186.9 מ״ג 1121.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה זולה
נעמה רן
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גלידה


אופן הכנה

  1. טורפים בקערה יוגורט, דבש, אבקת סוכר והל.
  2. יוצקים לתבניות קרח או לכלי פלסטיק קטנים את התערובת ומאחסנים במקפיא למשך 8 שעות לפחות.
  3. מחלצים את קוביות היוגורט הקפוא ומעבירים למעבד מזון.
  4. מוסיפים את המנגו הקפוא וטוחנים למרקם של גלידה. אם לא מגיעים למרקם של גלידה, מחכים 5-10 דקות שהמרכיבים יהיו פחות קפואים וטוחנים שוב.
  5. מעבירים לכלי הגשה אישיים, בוזקים פיסטוק, מזלפים דבש ושמן זית ומגישים מיד.
    גלידה שעוד לא טעמתם. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל וירדן עדי
    גלידה שעוד לא טעמתם. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל וירדן עדי

     

הערות

  • ניתן להגיש פיסטוק קצוץ, דבש, שמן זית

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שבועות הודי: גלידת לאסי על בסיס יוגורט, דבש מנגו והל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      לא ניתן להקפיא את הגלידה (שכן יש שימוש במרכיבים שעברו כבר הקפאה והפשרה מועטה בעת ההכנה).

קטגוריות

אביזרים

טכניקות