שבלונות אוזני המן עם טריק מבריק למילוי
אוזני המן עם טריק פשוט ומגניב למילוי. מכינים אוזני המן וממלאים אחרי האפייה במה שמתחשק, בקלי קלות עם הטריק הקטן הזה לשבלונות אוזני המן
אוזני המן עם טריק פשוט ומגניב למילוי. מכינים אוזני המן וממלאים אחרי האפייה במה שמתחשק, בקלי קלות עם הטריק הקטן הזה לשבלונות אוזני המן
- שקמה יעקבי בראון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות -44.8 קק״ל -538.0 קק״לפחמימות 28.4 גרם 340.4 גרםשומן -20.7 גרם -248.6 גרםנתרן 24.3 מ״ג 292.1 מ״גחלבון 3.1 גרם 37.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 9.5 גרםשומן רווי -1.0 גרם -11.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 9.0 מ״ג 107.8 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 37.9 מ״ג 455.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 45 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות-45
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות -44.8 קק״ל -538.0 קק״לפחמימות 28.4 גרם 340.4 גרםשומן -20.7 גרם -248.6 גרםנתרן 24.3 מ״ג 292.1 מ״גחלבון 3.1 גרם 37.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 9.5 גרםשומן רווי -1.0 גרם -11.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 9.0 מ״ג 107.8 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 37.9 מ״ג 455.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות -45 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
2 1/4 כוסות קמח לבןניתן להמיר חצי מכמות הקמח הלבן בקמח מלא
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
2 כפות סוכר חום
-
1/2 כוס מים
-
-1 1/2 כוס שמן קנולה
מילוי
-
1/3 צנצנת ממרח לוטוסאו כל ממרח אחר שאתם אוהבים
הגשה
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה מערבבים את כל מרכיבי הבצק ולשים לבצק אחיד ורך.
- מקמחים היטב את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעובי חצי ס״מ. קורצים עיגולים בקוטר 5 ס״מ.
- מכינים כדורים קטנים מרדיד אלומיניום של סנו.
- מרטיבים היטב את הדופן של העיגול, מניחים כדור אלומיניום במרכז כל עיגול ומקפלים את הפינות לצורת משולש. מהדקים היטב ומשאירים חלק מהכדור מבצבץ (הם יפתחו קצת באפייה).
- מניחים את אוזני ההמן על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 18-22 דקות בתנור שחומם מראש עד שזהוב ויציב.
- מוציאים מהתנור ומיד בעדינות שולפים את כדורי האלומיניום.
- ממלאים כל אוזן המן במילוי שאוהבים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
- אפשר לשמור בצנצנת אטומה עד 4 ימים.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה מערבבים את כל מרכיבי הבצק ולשים לבצק אחיד ורך.
- מקמחים היטב את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעובי חצי ס״מ. קורצים עיגולים בקוטר 5 ס״מ.
- מכינים כדורים קטנים מרדיד אלומיניום של סנו.
- מרטיבים היטב את הדופן של העיגול, מניחים כדור אלומיניום במרכז כל עיגול ומקפלים את הפינות לצורת משולש. מהדקים היטב ומשאירים חלק מהכדור מבצבץ (הם יפתחו קצת באפייה).
- מניחים את אוזני ההמן על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 18-22 דקות בתנור שחומם מראש עד שזהוב ויציב.
- מוציאים מהתנור ומיד בעדינות שולפים את כדורי האלומיניום.
- ממלאים כל אוזן המן במילוי שאוהבים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
- אפשר לשמור בצנצנת אטומה עד 4 ימים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן