שוקי עוף ברוטב אסייתי מתקתק של שי-לי ליפא
שי-לי ליפא מכינה מנה מושלמת לארוחת צהריים, שוקי עוף ברוטב אסייתי מעט מתקתק, אפויים בתנור. מנה שמכינים בקלות וכל המשפחה תתאהב בהם
שי-לי ליפא מכינה מנה מושלמת לארוחת צהריים, שוקי עוף ברוטב אסייתי מעט מתקתק, אפויים בתנור. מנה שמכינים בקלות וכל המשפחה תתאהב בהם
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 98.1 קק״ל 588.6 קק״לפחמימות 14.2 גרם 85.4 גרםשומן 4.6 גרם 27.8 גרםנתרן 74.5 מ״ג 447.0 מ״גחלבון 1.3 גרם 7.8 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.3 גרםשומן רווי 0.7 גרם 3.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.1 מ״ג 30.8 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.8 מ״גאשלגן 57.1 מ״ג 342.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות98
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 98.1 קק״ל 588.6 קק״לפחמימות 14.2 גרם 85.4 גרםשומן 4.6 גרם 27.8 גרםנתרן 74.5 מ״ג 447.0 מ״גחלבון 1.3 גרם 7.8 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.3 גרםשומן רווי 0.7 גרם 3.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.1 מ״ג 30.8 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.8 מ״גאשלגן 57.1 מ״ג 342.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות 98 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 שוקי עוף עם עור בינוניים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מוציאים את שוקי העוף מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה.
- שוטפים את העוף במים קרים ומייבשים היטב ברב מגבת ג’מבו.
- כותשים את שן השום.
- מערבבים בקערה גדולה את חומרי הרוטב. מוסיפים שוקי עוף ומערבבים. משרים כרבע שעה לספיגת טעמים.
- מניחים את שוקי העוף בתבנית ויוצקים מעל את הרוטב.
- אופים בתנור החם 25 דקות, הופכים ואופים עוד כ-25 דקות, עד ששוקי העוף שחומות ומוכנים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מוציאים את שוקי העוף מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה.
- שוטפים את העוף במים קרים ומייבשים היטב ברב מגבת ג’מבו.
- כותשים את שן השום.
- מערבבים בקערה גדולה את חומרי הרוטב. מוסיפים שוקי עוף ומערבבים. משרים כרבע שעה לספיגת טעמים.
- מניחים את שוקי העוף בתבנית ויוצקים מעל את הרוטב.
- אופים בתנור החם 25 דקות, הופכים ואופים עוד כ-25 דקות, עד ששוקי העוף שחומות ומוכנים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן