שיפודי פודי פודי: שיפודי סלמון לעל האש המושלם!
מתחשק לכם לגוון קצת את השיפודים שלכם על המנגל? קבלו רעיון! שיפודי סלמון מושרה במרינדה אסייתית, פטריות וקישואים עם בצל ירוק ושומשום מעל
מתחשק לכם לגוון קצת את השיפודים שלכם על המנגל? קבלו רעיון! שיפודי סלמון מושרה במרינדה אסייתית, פטריות וקישואים עם בצל ירוק ושומשום מעל
- רובי מיכאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 98.7 קק״ל 887.9 קק״לפחמימות 8.4 גרם 75.7 גרםשומן 5.6 גרם 50.8 גרםנתרן 1265.2 מ״ג 11386.9 מ״גחלבון 14.0 גרם 125.6 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 26.3 גרםשומן רווי 3.3 גרם 29.3 גרםכולסטרול 2.8 מ״ג 25.3 מ״גסידן 12.8 מ״ג 115.6 מ״גברזל 3.4 מ״ג 30.9 מ״גאשלגן 102.5 מ״ג 922.5 מ״גאבץ 2.9 מ״ג 26.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות99
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 98.7 קק״ל 887.9 קק״לפחמימות 8.4 גרם 75.7 גרםשומן 5.6 גרם 50.8 גרםנתרן 1265.2 מ״ג 11386.9 מ״גחלבון 14.0 גרם 125.6 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 26.3 גרםשומן רווי 3.3 גרם 29.3 גרםכולסטרול 2.8 מ״ג 25.3 מ״גסידן 12.8 מ״ג 115.6 מ״גברזל 3.4 מ״ג 30.9 מ״גאשלגן 102.5 מ״ג 922.5 מ״גאבץ 2.9 מ״ג 26.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 99 | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס רוטב טריאקי
-
4 כפות רוטב סויה
-
2 כפות מיץ לימון
-
1 כפית אבקת שוםאו שום גבישי
-
1 כפית ג’ינג’ר טחון
-
400 גרם סלמון טרי
-
2 קישואים
-
1 סלסילה פטריות פורטובלו
אופן הכנה
- בקערית מערבבים היטב את הרטבים והתבלינים.
- לאחר שהרוטב מוכן, מוציאים מקערה 5 כפות מהרוטב.
- חותכים את הסלמון לקוביות, מכניסים את קוביות הסלמון לקערה הגדולה ומשרים במשך כ-30 דקות.
- חותכים את הקישואים והפטריות בגודל שווה לקוביות הסלמון.
- משפדים את הסלמון, הקישואים והפטריות יחד בשיפוד.
- מדליקים את הנינג׳ה על מצב גריל, High, מכוונים ל-5 דקות ומחכים עד לחימום מלא.
- ברגע שהמכשיר רושם Add Food, מכניסים את השיפודים במרווחים וסוגרים.
- לאחר שהמכשיר סיים את עבודתו, השיפודים מוכנים. כך מכינים את כל השיפודים.
- מפזרים מעט בצל ירוק ושומשום מעל השיפודים ומגישים.
אופן הכנה
- בקערית מערבבים היטב את הרטבים והתבלינים.
- לאחר שהרוטב מוכן, מוציאים מקערה 5 כפות מהרוטב.
- חותכים את הסלמון לקוביות, מכניסים את קוביות הסלמון לקערה הגדולה ומשרים במשך כ-30 דקות.
- חותכים את הקישואים והפטריות בגודל שווה לקוביות הסלמון.
- משפדים את הסלמון, הקישואים והפטריות יחד בשיפוד.
- מדליקים את הנינג׳ה על מצב גריל, High, מכוונים ל-5 דקות ומחכים עד לחימום מלא.
- ברגע שהמכשיר רושם Add Food, מכניסים את השיפודים במרווחים וסוגרים.
- לאחר שהמכשיר סיים את עבודתו, השיפודים מוכנים. כך מכינים את כל השיפודים.
- מפזרים מעט בצל ירוק ושומשום מעל השיפודים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אפשר גם בלי הנינגה?
הי אסתר. כן, אפשר לצלות את השיפודים על מנגל או על מחבת פסים.