שיפודי פרגית ברכז רימונים עם סלט שעועית לבנה

ישראל אהרוני מתכונן לעונת המנגלים ומכין שיפודי פרגית ברכז רימונים שמקרמל את העוף ומעניק לו טעמים קצת מתוקים, קצת חמוצים. מגישים עם סלט שעועית לבנה טרי ורענן
ישראל אהרוני מתכונן לעונת המנגלים ומכין שיפודי פרגית ברכז רימונים שמקרמל את העוף ומעניק לו טעמים קצת מתוקים, קצת חמוצים. מגישים עם סלט שעועית לבנה טרי ורענן
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    200
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 199.8 קק״ל 3996.2 קק״ל
    פחמימות 16.8 גרם 335.4 גרם
    שומן 6.9 גרם 138.7 גרם
    נתרן 286.7 מ״ג 5734.6 מ״ג
    חלבון 15.2 גרם 303.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 91.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 13.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 70.1 מ״ג 1401.9 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 57.7 מ״ג
    אשלגן 593.8 מ״ג 11875.3 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 20.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    200
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 199.8 קק״ל 3996.2 קק״ל
    פחמימות 16.8 גרם 335.4 גרם
    שומן 6.9 גרם 138.7 גרם
    נתרן 286.7 מ״ג 5734.6 מ״ג
    חלבון 15.2 גרם 303.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 91.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 13.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 70.1 מ״ג 1401.9 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 57.7 מ״ג
    אשלגן 593.8 מ״ג 11875.3 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 20.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
ישראל אהרוני
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. חותכים את סטייק הפרגית לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  2. מערבבים את מצרכי המשרה בקערה ומשרים את הפרגיות בתערובת למשך שעה במקרר.
  3. מכינים סלט שעועית: מבשלים את השעועית במי מלח רותחים כרבע שעה. מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
  4. קולפים את הבצל ואת השום וקוצצים דק. קוצצים דק גם את הפלפל החריף.
  5. חותכים את העגבניות לרבעים וקוצצים גס את הבצל הירוק ואת הכוסברה.
  6. מערבבים את השעועית עם כל שאר המרכיבים של הסלט למעט הכוסברה, מניחים לתערובת לעמוד שעה.
  7. משמנים את המחבת פסים בתרסיס שמן זית וצולים את שיפודי הפרגיות. לחלופין, אפשר לצלות את השיפודים במנגל.
  8. מערבבים את הכוסברה הקצוצה עם סלט השעועית.
  9. מגישים את השיפודים על גבי סלט השעועית, מפזרים מלמעלה גרגירי רימון, כוסברה ובצל ירוק ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שיפודי פרגית ברכז רימונים עם סלט שעועית לבנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות