שניצל בטעמים בשלושה ציפויים שונים
ציפוי פירורי לחם, ביסלי גריל או תפוצ'יפס – מי חלם ששניצל בטעמים יוכל להיות פריך וכה טעים? מנה מושלמת לארוחת ילדים שגם מבוגרים אוהבים
ציפוי פירורי לחם, ביסלי גריל או תפוצ'יפס – מי חלם ששניצל בטעמים יוכל להיות פריך וכה טעים? מנה מושלמת לארוחת ילדים שגם מבוגרים אוהבים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 9607.7 קק״ל 38430.9 קק״לפחמימות 505.4 גרם 2021.6 גרםשומן 797.9 גרם 3191.4 גרםנתרן 121.2 מ״ג 484.7 מ״גחלבון 80.0 גרם 319.8 גרםסיבים תזונתיים 40.9 גרם 163.5 גרםשומן רווי 129.3 גרם 517.2 גרםכולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״גסידן 36.2 מ״ג 144.8 מ״גברזל 2.1 מ״ג 8.6 מ״גאשלגן 104.7 מ״ג 418.7 מ״גאבץ 10.0 מ״ג 40.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות9608
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 9607.7 קק״ל 38430.9 קק״לפחמימות 505.4 גרם 2021.6 גרםשומן 797.9 גרם 3191.4 גרםנתרן 121.2 מ״ג 484.7 מ״גחלבון 80.0 גרם 319.8 גרםסיבים תזונתיים 40.9 גרם 163.5 גרםשומן רווי 129.3 גרם 517.2 גרםכולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״גסידן 36.2 מ״ג 144.8 מ״גברזל 2.1 מ״ג 8.6 מ״גאשלגן 104.7 מ״ג 418.7 מ״גאבץ 10.0 מ״ג 40.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 9608 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
שניצל
-
500 גרם חזה עוף שלם
-
1 ביצה M
-
1 כוס קמח לבן
ציפוי פירורי לחם
-
1 כוס פירורי לחם
-
1 שן שום
-
1/2 כפית אורגנו יבש
ציפוי ביסלי
-
1 כוס ביסלי גריל
-
1 כפית שבבי צ’ילי יבש
ציפוי תפוצ'יפס
-
1 כוס תפוצ’יפס
-
1 כפית קליפת לימון
טיגון
-
2 ליטר שמן קנולה
אופן הכנה
- פורסים את חזה העוף לשניצלים.
- קולפים וקוצצים את השום.
- כותשים את הביסלי והתפוצ’יפס, אפשר עם פטיש שניצלים.
- מחממים את השמן במחבת.
- בקערה בינונית טורפים את הביצה והשמן. בקערות נפרדות מניחים את הקמח ושלושה סוגי הציפויים.
- טובלים את פרוסות העוף בקמח ומנערים מהעודפים. טובלים בביצה ומצפים היטב משני הצדדים באחד משלושת הציפויים.
- מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג.
הפקה מסחרית עבור חברת ליוונט
צילום: אפיק גבאי
אופן הכנה
- פורסים את חזה העוף לשניצלים.
- קולפים וקוצצים את השום.
- כותשים את הביסלי והתפוצ’יפס, אפשר עם פטיש שניצלים.
- מחממים את השמן במחבת.
- בקערה בינונית טורפים את הביצה והשמן. בקערות נפרדות מניחים את הקמח ושלושה סוגי הציפויים.
- טובלים את פרוסות העוף בקמח ומנערים מהעודפים. טובלים בביצה ומצפים היטב משני הצדדים באחד משלושת הציפויים.
- מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג.
הפקה מסחרית עבור חברת ליוונט
צילום: אפיק גבאי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
נתתם לי רעיון למחר