-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 654.7 קק״ל 3928.3 קק״לפחמימות 40.6 גרם 243.3 גרםסוכר 12.6 גרם 75.7 גרםשומן 14.2 גרם 85.4 גרםנתרן 1117.8 מ״ג 6706.8 מ״גחלבון 58.1 גרם 348.3 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 47.8 גרםשומן רווי 0.6 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 112.4 מ״ג 674.4 מ״גברזל 1.9 מ״ג 11.6 מ״גאשלגן 1013.0 מ״ג 6077.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 30 דק׳כולל 4 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות655
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 654.7 קק״ל 3928.3 קק״לפחמימות 40.6 גרם 243.3 גרםסוכר 12.6 גרם 75.7 גרםשומן 14.2 גרם 85.4 גרםנתרן 1117.8 מ״ג 6706.8 מ״גחלבון 58.1 גרם 348.3 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 47.8 גרםשומן רווי 0.6 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 112.4 מ״ג 674.4 מ״גברזל 1.9 מ״ג 11.6 מ״גאשלגן 1013.0 מ״ג 6077.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 655 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג בשר צלי מס’ 5חתוך לקוביות או פרוסות
-
2 כפות שמן זיתלטיגון
-
2 ליטר ציר בקרשמכינים מ-2 כפות משחת ציר בקר + 2 ליטר מים
-
1 כף שטוחה אבקת מרק פטריות קנור
-
3 כפות רוטב סויה בסגנון סיני
-
3 גזרים בינונייםקלופים וחתוכים לקוביות
-
4 תפוחי אדמה בינונייםקלופים וחתוכים לקוביות
-
1 קולורבי בינוניקלוף וחתוך לקוביות
-
1 שורש סלרי בינוניקלוף וחתוך לקוביות
-
1 שורש פטרוזיליה בינוניקלוף וחתוך לקוביות
-
2 שומרים בינונייםחתוך לקוביות
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כפית כורכום
-
1 קורט מלח דקעדיף להוסיף בסוף הבישול, ישנה מליחות מאבקת המרק והסויה
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 חבילה עלי מנגולדקצוצים
אופן הכנה
- במחבת רחבה מחממים מעט שמן זית, כאשר המחבת חמה מאוד צורבים את הבשר מכל הצדדים ומוציאים לקערה.
- באותה המחבת מטגנים קלות את הירקות עם רוטב הסויה.
- מכינים את ציר הבקר: מחממים בסיר קטן/קלחת 2 כפות של משחת ציר הבקר של קנור עם 2 ליטר מים, מביאים לרתיחה ומעבירים לכלי מזיגה נוח.
- לאחר שהירקות טוגנו מעט, מחזירים את הבשר למחבת, יוצקים את ציר הבקר, ומתבלים עם אבקת מרק פטריות ויתר התבלינים. מורידים לאש קטנה וממשיכים לבשל למשך 3.5 שעות, עד שהבשר רך ונימוח.
- 10 דקות לפני ההגשה קוצצים עלי מנגולד ומכניסים לסיר, ממשיכים לבשל עוד כ- 10 דקות. בתיאבון!
אופן הכנה
- במחבת רחבה מחממים מעט שמן זית, כאשר המחבת חמה מאוד צורבים את הבשר מכל הצדדים ומוציאים לקערה.
- באותה המחבת מטגנים קלות את הירקות עם רוטב הסויה.
- מכינים את ציר הבקר: מחממים בסיר קטן/קלחת 2 כפות של משחת ציר הבקר של קנור עם 2 ליטר מים, מביאים לרתיחה ומעבירים לכלי מזיגה נוח.
- לאחר שהירקות טוגנו מעט, מחזירים את הבשר למחבת, יוצקים את ציר הבקר, ומתבלים עם אבקת מרק פטריות ויתר התבלינים. מורידים לאש קטנה וממשיכים לבשל למשך 3.5 שעות, עד שהבשר רך ונימוח.
- 10 דקות לפני ההגשה קוצצים עלי מנגולד ומכניסים לסיר, ממשיכים לבשל עוד כ- 10 דקות. בתיאבון!
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן