תבשיל קדירה – צלי כתף וירקות שורש

קדירה עם צלי בקר וירקות שורש זה שידוך טבעי, אבל עם הרוטב הזה המנה החורפית האהובה תהפוך להיות תושבת קבע אצלכם בשולחן השבת
קדירה עם צלי בקר וירקות שורש זה שידוך טבעי, אבל עם הרוטב הזה המנה החורפית האהובה תהפוך להיות תושבת קבע אצלכם בשולחן השבת
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    655
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 654.7 קק״ל 3928.3 קק״ל
    פחמימות 40.6 גרם 243.3 גרם
    סוכר 12.6 גרם 75.7 גרם
    שומן 14.2 גרם 85.4 גרם
    נתרן 1117.8 מ״ג 6706.8 מ״ג
    חלבון 58.1 גרם 348.3 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 47.8 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 112.4 מ״ג 674.4 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 1013.0 מ״ג 6077.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    655
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 654.7 קק״ל 3928.3 קק״ל
    פחמימות 40.6 גרם 243.3 גרם
    סוכר 12.6 גרם 75.7 גרם
    שומן 14.2 גרם 85.4 גרם
    נתרן 1117.8 מ״ג 6706.8 מ״ג
    חלבון 58.1 גרם 348.3 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 47.8 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 112.4 מ״ג 674.4 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 1013.0 מ״ג 6077.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תבשילים
Studio R.Y
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. במחבת רחבה מחממים מעט שמן זית, כאשר המחבת חמה מאוד צורבים את הבשר מכל הצדדים ומוציאים לקערה. 
  2. באותה המחבת מטגנים קלות את הירקות עם רוטב הסויה. 
  3. מכינים את ציר הבקר: מחממים בסיר קטן/קלחת 2 כפות של משחת ציר הבקר של קנור עם 2 ליטר מים, מביאים לרתיחה ומעבירים לכלי מזיגה נוח. 
  4. לאחר שהירקות טוגנו מעט, מחזירים את הבשר למחבת, יוצקים את ציר הבקר, ומתבלים עם אבקת מרק פטריות ויתר התבלינים. מורידים לאש קטנה וממשיכים לבשל למשך 3.5 שעות, עד שהבשר רך ונימוח.
  5. 10 דקות לפני ההגשה קוצצים עלי מנגולד ומכניסים לסיר, ממשיכים לבשל עוד כ- 10 דקות. בתיאבון!
תבשיל קדירה - צלי כתף וירקות שורש
תבשיל קדירה - צלי כתף וירקות שורש. צילום: Studio R.Y

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות