רקע ראש השנה

תלתלי טופו קראנצ’ים על סלט ירוק מרענן ופקאן

סלט ירוק עשיר בכל טוב! עלים רעננים, סלרי, תפוח עץ, צנונית ופקאן, והדובדבן שבקצפת - תלתלי טופו חומוס קריספיים!
סלט ירוק עשיר בכל טוב! עלים רעננים, סלרי, תפוח עץ, צנונית ופקאן, והדובדבן שבקצפת - תלתלי טופו חומוס קריספיים!
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    375
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 374.6 קק״ל 3745.9 קק״ל
    פחמימות 24.8 גרם 247.7 גרם
    שומן 20.8 גרם 207.9 גרם
    נתרן 345.7 מ״ג 3456.7 מ״ג
    חלבון 10.8 גרם 107.6 גרם
    סיבים תזונתיים 16.6 גרם 166.3 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 24.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 312.4 מ״ג 3124.1 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 24.4 מ״ג
    אשלגן 2060.9 מ״ג 20608.9 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 17.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    375
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 374.6 קק״ל 3745.9 קק״ל
    פחמימות 24.8 גרם 247.7 גרם
    שומן 20.8 גרם 207.9 גרם
    נתרן 345.7 מ״ג 3456.7 מ״ג
    חלבון 10.8 גרם 107.6 גרם
    סיבים תזונתיים 16.6 גרם 166.3 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 24.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 312.4 מ״ג 3124.1 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 24.4 מ״ג
    אשלגן 2060.9 מ״ג 20608.9 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 17.3 מ״ג
    סגור

כמה אפשר לאכול סלט ירוק שיש בו רק עלים וירקות? קבלו מתכון של סלט ירוק מושלם ומיוחד! סלט עם טוויסט קראנצ’י – שבבי חומוס טופו מטוגנים, עשירים בחלבון ובטעם.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
ליאור קליין
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טופו חומוס

סלט

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הטופו: מגרדים את טופו החומוס בפומפייה לשבבים ארוכים.
  2. מניחים בסיר נייר אפייה עגול הנמל, יוצקים לתוכו את השמן ומחממים (כך הסיר נשאר נקי). מטגנים את שבבי טופו החומוס במשך 4 דקות, עד שהם קריספיים, אך עדיין שומרים על צבעם הבהיר.
  3. מעבירים את השבבים המטוגנים בעזרת מלקחיים לצלחת עם נייר סופג ואם נשארו עוד שבבים בסיר, אוספים אותם עם מסננת או עם כף מחוררת.
  4. מכינים את הסלט: מערבבים בקערה גדולה את כל מוצרי הסלט.
  5. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה קטנה את כל רכיבי הרוטב עד שנוצר ממרח אחיד.
  6. מערבבים את הסלט עם הרוטב ומגישים עם הרבה טופו חומוס מטוגן מעל.

*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תלתלי טופו קראנצ’ים על סלט ירוק מרענן ופקאן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות