תפוח אדמה קוואץ’ של יונית עם סינטה של אמיר
אמיר דן ויונית צוקרמן מכינים ארוחה בשרית משגעת - סינטה צלויה על הגריל ומתובלת בחרדל, שום ותימין עם תפוחי אדמה אפויים בשום ורוזמרין ועגבניות שלי צלויות
אמיר דן ויונית צוקרמן מכינים ארוחה בשרית משגעת - סינטה צלויה על הגריל ומתובלת בחרדל, שום ותימין עם תפוחי אדמה אפויים בשום ורוזמרין ועגבניות שלי צלויות
- יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 803.4 קק״ל 4016.8 קק״לפחמימות 68.4 גרם 341.8 גרםשומן 53.1 גרם 265.6 גרםנתרן 1071.8 מ״ג 5359.1 מ״גחלבון 8.8 גרם 44.0 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 5.1 גרםשומן רווי 7.6 גרם 37.8 גרםכולסטרול 6.9 מ״ג 34.4 מ״גסידן 20.3 מ״ג 101.4 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 101.3 מ״ג 506.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות803
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 803.4 קק״ל 4016.8 קק״לפחמימות 68.4 גרם 341.8 גרםשומן 53.1 גרם 265.6 גרםנתרן 1071.8 מ״ג 5359.1 מ״גחלבון 8.8 גרם 44.0 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 5.1 גרםשומן רווי 7.6 גרם 37.8 גרםכולסטרול 6.9 מ״ג 34.4 מ״גסידן 20.3 מ״ג 101.4 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 101.3 מ״ג 506.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 803 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
תפוחי אדמה קוואץ'
-
5 תפוחי אדמה גדולים
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 שיני שוםכתושות
-
4 כפות שמן זית
-
10 שיני שוםקונפי
-
5 גבעולי רוזמרין
סינטה
-
1 ק"ג סינטה
-
150 גרם שמן זית
-
4 כפות חרדל דיז’ון
-
3 גבעולי טימין טרי
-
2 שיני שוםכתושות
עגבניות שרי צלויות
-
10 עגבניות שרי בינוניות
-
1 גבעול רוזמרין
-
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
- מבשלים תפוחי אדמה בקליפתם במים ומלח עד לריכוך מלא. מסננים ומשטחים מתחת לנייר אפייה- סנו על צלחת.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות על מצב גריל.
- מזלפים שמן זית, מפזרים 2 שיני שום כתושות, רוזמרין מלח ופלפל.
- מכניסים לתנור לאפייה של 5-7 דק’.
- מכינים את הסינטה: פורסים את הנתח לפרוסות ומתבלים בחרדל, שמן זית, השום והתימין.
- מעלים על הגריל וצולים כ-2 דק מכל צד. במקביל צולים עגבניות שרי עם ענף רוזמרין ומלח.
- מגישים: על צלחת מניחים מתפוחי האדמה, שמים מיונז, מעל את הסינטה, מפזרים מלח ושמן זית ומגישים יחד עם עגבניות השרי.
אופן הכנה
- מבשלים תפוחי אדמה בקליפתם במים ומלח עד לריכוך מלא. מסננים ומשטחים מתחת לנייר אפייה- סנו על צלחת.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות על מצב גריל.
- מזלפים שמן זית, מפזרים 2 שיני שום כתושות, רוזמרין מלח ופלפל.
- מכניסים לתנור לאפייה של 5-7 דק’.
- מכינים את הסינטה: פורסים את הנתח לפרוסות ומתבלים בחרדל, שמן זית, השום והתימין.
- מעלים על הגריל וצולים כ-2 דק מכל צד. במקביל צולים עגבניות שרי עם ענף רוזמרין ומלח.
- מגישים: על צלחת מניחים מתפוחי האדמה, שמים מיונז, מעל את הסינטה, מפזרים מלח ושמן זית ומגישים יחד עם עגבניות השרי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן