תפוח אדמה קוואץ’ של יונית עם סינטה של אמיר

אמיר דן ויונית צוקרמן מכינים ארוחה בשרית משגעת - סינטה צלויה על הגריל ומתובלת בחרדל, שום ותימין עם תפוחי אדמה אפויים בשום ורוזמרין ועגבניות שלי צלויות
אמיר דן ויונית צוקרמן מכינים ארוחה בשרית משגעת - סינטה צלויה על הגריל ומתובלת בחרדל, שום ותימין עם תפוחי אדמה אפויים בשום ורוזמרין ועגבניות שלי צלויות
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    803
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 803.4 קק״ל 4016.8 קק״ל
    פחמימות 68.4 גרם 341.8 גרם
    שומן 53.1 גרם 265.6 גרם
    נתרן 1071.8 מ״ג 5359.1 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 44.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 7.6 גרם 37.8 גרם
    כולסטרול 6.9 מ״ג 34.4 מ״ג
    סידן 20.3 מ״ג 101.4 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 101.3 מ״ג 506.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    803
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 803.4 קק״ל 4016.8 קק״ל
    פחמימות 68.4 גרם 341.8 גרם
    שומן 53.1 גרם 265.6 גרם
    נתרן 1071.8 מ״ג 5359.1 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 44.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 7.6 גרם 37.8 גרם
    כולסטרול 6.9 מ״ג 34.4 מ״ג
    סידן 20.3 מ״ג 101.4 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 101.3 מ״ג 506.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
יונית צוקרמן ואמיר דן
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תפוחי אדמה קוואץ'

סינטה

עגבניות שרי צלויות

הגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים תפוחי אדמה בקליפתם במים ומלח עד לריכוך מלא. מסננים ומשטחים מתחת לנייר אפייה- סנו על צלחת.
  2. מחממים תנור לחום של 200 מעלות על מצב גריל.
  3. מזלפים שמן זית, מפזרים 2 שיני שום כתושות, רוזמרין מלח ופלפל.
  4. מכניסים לתנור לאפייה של 5-7 דק’.
  5. מכינים את הסינטה: פורסים את הנתח לפרוסות ומתבלים בחרדל, שמן זית, השום והתימין.
  6. מעלים על הגריל וצולים כ-2 דק מכל צד. במקביל צולים עגבניות שרי עם ענף רוזמרין ומלח.
  7. מגישים: על צלחת מניחים מתפוחי האדמה, שמים מיונז, מעל את הסינטה, מפזרים מלח ושמן זית ומגישים יחד עם עגבניות השרי.

    תפוח אדמה קוואץ' עם סינטה. צילום: שניר גואטה
    תפוח אדמה קוואץ’ עם סינטה. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תפוח אדמה קוואץ’ של יונית עם סינטה של אמיר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות