-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 309.7 קק״ל 1858.0 קק״לפחמימות 37.9 גרם 227.4 גרםשומן 15.4 גרם 92.6 גרםנתרן 19.9 מ״ג 119.2 מ״גחלבון 4.6 גרם 27.8 גרםסיבים תזונתיים 6.1 גרם 36.5 גרםשומן רווי 8.7 גרם 52.2 גרםכולסטרול 0.8 מ״ג 5.0 מ״גסידן 35.0 מ״ג 209.7 מ״גברזל 3.2 מ״ג 19.1 מ״גאשלגן 329.9 מ״ג 1979.5 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 8.4 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות310
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 309.7 קק״ל 1858.0 קק״לפחמימות 37.9 גרם 227.4 גרםשומן 15.4 גרם 92.6 גרםנתרן 19.9 מ״ג 119.2 מ״גחלבון 4.6 גרם 27.8 גרםסיבים תזונתיים 6.1 גרם 36.5 גרםשומן רווי 8.7 גרם 52.2 גרםכולסטרול 0.8 מ״ג 5.0 מ״גסידן 35.0 מ״ג 209.7 מ״גברזל 3.2 מ״ג 19.1 מ״גאשלגן 329.9 מ״ג 1979.5 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 8.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 310 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 תפוחי עץ פינק ליידי בינוניים
-
250 גרם שוקולד מריר
-
בטוחה לשימוש במיקרוגל
קישוט
-
1 חופן פיסטוקים קלופים קלוייםקצוצים
-
1 חופן שבבי קוקוס
-
1 חופן בוטנים קלוייםקצוצים
אופן הכנה
- פורסים תפוח לרוחב בעובי של 1 סנטימטר.
- מייצרים חתך קטן בחלקו התחתון של כל פלח, ונועצים בו בזהירות מקלון עץ ומניחים בצד.
- ממיסים את השוקולד בתוך שקית סליידר זיפלוק בטוחה לשימוש במיקרוגל, סוגרים ע”פ ההוראות ומחממים בפולסים של 10 שניות עד לקבלת שוקולד מומס.
- מרפדים קרש בנייר אפייה.
- טובלים את התפוחים בשוקולד, ומניחים על קרש החיתוך.
- מפזרים מעל את התוספות שמתחשקות לכם.
- מעבירים למקרר ל- 15 דקות עד שהשוקולד מתייצב ובתיאבון.
אופן הכנה
- פורסים תפוח לרוחב בעובי של 1 סנטימטר.
- מייצרים חתך קטן בחלקו התחתון של כל פלח, ונועצים בו בזהירות מקלון עץ ומניחים בצד.
- ממיסים את השוקולד בתוך שקית סליידר זיפלוק בטוחה לשימוש במיקרוגל, סוגרים ע”פ ההוראות ומחממים בפולסים של 10 שניות עד לקבלת שוקולד מומס.
- מרפדים קרש בנייר אפייה.
- טובלים את התפוחים בשוקולד, ומניחים על קרש החיתוך.
- מפזרים מעל את התוספות שמתחשקות לכם.
- מעבירים למקרר ל- 15 דקות עד שהשוקולד מתייצב ובתיאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן