תתחילו לגלגל – טורטיה מטוגנת במילוי עוף בטריאקי ופלפלים
קצת עוף, קצת ירקות, קצת טיגון, ויש לכם מנה מנצחת ביד. טורטיה מטוגנת מלאה בכל טוב, עם תבשיל עוף, פלפלים ובצלים סגולים ומטבל מיונז טריאקי
קצת עוף, קצת ירקות, קצת טיגון, ויש לכם מנה מנצחת ביד. טורטיה מטוגנת מלאה בכל טוב, עם תבשיל עוף, פלפלים ובצלים סגולים ומטבל מיונז טריאקי
- תומר אומנסקי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 905.7 קק״ל 10868.9 קק״לפחמימות 50.8 גרם 610.1 גרםסוכר 3.5 גרם 41.6 גרםשומן 59.3 גרם 712.1 גרםנתרן 1204.6 מ״ג 14455.7 מ״גחלבון 36.4 גרם 436.8 גרםסיבים תזונתיים 7.7 גרם 92.2 גרםשומן רווי 5.6 גרם 67.0 גרםכולסטרול 105.5 מ״ג 1266.0 מ״גסידן 102.8 מ״ג 1233.9 מ״גברזל 3.0 מ״ג 35.8 מ״גאשלגן 450.9 מ״ג 5410.6 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 18.1 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות906
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 905.7 קק״ל 10868.9 קק״לפחמימות 50.8 גרם 610.1 גרםסוכר 3.5 גרם 41.6 גרםשומן 59.3 גרם 712.1 גרםנתרן 1204.6 מ״ג 14455.7 מ״גחלבון 36.4 גרם 436.8 גרםסיבים תזונתיים 7.7 גרם 92.2 גרםשומן רווי 5.6 גרם 67.0 גרםכולסטרול 105.5 מ״ג 1266.0 מ״גסידן 102.8 מ״ג 1233.9 מ״גברזל 3.0 מ״ג 35.8 מ״גאשלגן 450.9 מ״ג 5410.6 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 18.1 מ״גסגור
טורטיות ממולאות בתבשיל עוף צרוב על הפלנצ’ה במשרה מיונז-טיראקי עם פלפלים ובצלים סגולים מוגש לצד מטבל מיונז-טריאקי
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 906 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
משרה
-
1 כוס רוטב טריאקי
-
1 כוס מיונז לייטהלמנ'ס
תבשיל
-
1 ק"ג חזה עוף שלם
-
2 בצלים סגולים בינונייםחתוכים לרצועות
-
2 פלפלים אדומים בינונייםחתוכים לרצועות
-
2 פלפלים צהובים בינונייםחתוכים לרצועות
-
2 פלפלים ירוקים בינונייםחתוכים לרצועות
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
2 כפות שמן קנולה
טורטיות
-
12 יחידות טורטיות גדולות
-
5 ביצים M
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 חבילה פירורי לחםלציפוי
-
3 כוסות שמן קנולהלטיגון עמוק
אופן הכנה
- בקערה מערבבים היטב את המיונז עם רוטב הטריאקי.
- שומרים חצי מהכמות בצד להגשה ולחצי השני מוסיפים את חזה העוף, הפלפל השחור הגרוס והמלח ומערבבים היטב.
- צולים על הפלנצ’ה כשתי דקות מכל צד עד להשחמה. מצננים מעט ואז פורסים.
- במחבת נוספת מחממים מעט שמן, מטגנים כחמש דקות בצלים עם פלפלים.
- מוסיפים פנימה את חזה העוף שפרסנו לאחר הטיגון, רוטב טריאקי לפי הטעם (כרבע כוס) ומערבבים היטב. מניחים בצד להצטננות.
- בקערה טורפים ביצים עם מלח ופלפל.
- לוקחים טורטיה, מניחים בקצה שלה כמות מספקת של מילוי, סוגרים את הקצוות מימין ומשמאל ומגלגלים, בקצה השני מברישים מתערובת הדבק שלנו ומהדקים את הטורטיה לסגירה אטומה.
- טובלים את הטורטיה בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם בדיוק כמו בשניצל.
- מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
- מגישים לצד מטבל מיונז-טריאקי (אם המטבל כהה מדי ניתן להוסיף עוד מיונז ולעדן אותו).
אופן הכנה
- בקערה מערבבים היטב את המיונז עם רוטב הטריאקי.
- שומרים חצי מהכמות בצד להגשה ולחצי השני מוסיפים את חזה העוף, הפלפל השחור הגרוס והמלח ומערבבים היטב.
- צולים על הפלנצ’ה כשתי דקות מכל צד עד להשחמה. מצננים מעט ואז פורסים.
- במחבת נוספת מחממים מעט שמן, מטגנים כחמש דקות בצלים עם פלפלים.
- מוסיפים פנימה את חזה העוף שפרסנו לאחר הטיגון, רוטב טריאקי לפי הטעם (כרבע כוס) ומערבבים היטב. מניחים בצד להצטננות.
- בקערה טורפים ביצים עם מלח ופלפל.
- לוקחים טורטיה, מניחים בקצה שלה כמות מספקת של מילוי, סוגרים את הקצוות מימין ומשמאל ומגלגלים, בקצה השני מברישים מתערובת הדבק שלנו ומהדקים את הטורטיה לסגירה אטומה.
- טובלים את הטורטיה בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם בדיוק כמו בשניצל.
- מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
- מגישים לצד מטבל מיונז-טריאקי (אם המטבל כהה מדי ניתן להוסיף עוד מיונז ולעדן אותו).
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן