5 מצרכים 10 דקות הכנה: גלידת שוקולד ויוגורט שילדים אוהבים

יעל טל מכינה גלידה ביתית במינימום מצרכים וזמן עבודה! גלידת שוקולד יוגורט עם אבקת קקאו ואיזה שוקולד שאוהבים, לפינוק קיצי ומתוק שכולם יאהבו לזלול
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    8 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

אין כמו גלידה שמכינים בבית. יעל טל לקחה מצרכים שיש במקרר והכינה גלידת יוגורט שוקולד נהדרת שאין ילד שלא יזלול. אוהבים את השילוב של שוקולד ומנטה? הוסיפו כמה עלי מנטה למסה ותקבלו גלידה סופר מרעננת.

גלידת שוקולד ויוגורט

מצרכים

אופן הכנה

  1. מעבירים את כל המצרכים למעבד המזון (אפשר גם עם בלנדר מוט) ומפעילים בפולסים בשלב הראשון כדי שאבקת הקקאו “תירטב” מהיוגורט.
  2. ממשיכים בערבול עד שהתערובת חלקה ואחידה (מדי פעם אפשר להיעזר בכף או לקקן לניקוי הדפנות).
  3. מוסיפים את שברי השוקולד לתערובת ומקפלים בעזרת לקקן לתערובת.
  4. מעבירים לתבנית פיירקס ומכניסים למקפיא.
  5. אחרי כשעה מוציאים את התבנית מהמקפיא ומערבבים מעט את הגבישים הקפואים עם התערובת שעדיין לא קפאה לחלוטין. מכסים בניילון נצמד ומחזירים למקפיא למספר שעות (רצוי לילה) עד שהתערובת קפואה לחלוטין.
  6. מומלץ להגיש בקעריות שמקררים מראש ולקשט במעט אבקת קקאו, שברי מקופלת, רוטב שוקולד או כל דבר מתוק שאוהבים.

    גלידת שוקולד יוגורט. צילום: יעל טל
    גלידת שוקולד יוגורט, כל הילדים אוהבים אותה!

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 101.4 קק״ל 405.5 קק״ל
פחמימות 5.9 גרם 23.8 גרם
שומן 1.4 גרם 5.5 גרם
נתרן 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
חלבון 2.0 גרם 7.8 גרם
סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.3 גרם
שומן רווי 0.8 גרם 3.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 13.1 מ״ג 52.5 מ״ג
ברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
אשלגן 154.6 מ״ג 618.6 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (7)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      נכון.

    Avatar
    אלה רוטמן-בן עמי

    חיפשתי מתכון לגלידה ביתית באתם לי בול בזמן!!!

    Avatar
    נעמי רתם

    נראה מעניין , מבטיחה לנסות.

      Avatar
      esty marton

      מיכל יוגורוט באיזה גודל????

      Avatar
      Foody Foody

      גודל סטנדרטי. 200 גרם.

    Avatar
    יהודית עומיסי

    אשמח לקבל עידכונים למייל שלי