אוזני המן טבעוניות במלית לוטוס ושברי עוגיות
אוזני המן טבעוניות שיפתיעו את כולם בשולחן החג. עם מילוי קרמלי של עוגיות לוטוס, וחתיכות קראנצ'יות ומפנקות. זהירות - כל ה-20 יחוסלו בשנייה
אוזני המן טבעוניות שיפתיעו את כולם בשולחן החג. עם מילוי קרמלי של עוגיות לוטוס, וחתיכות קראנצ'יות ומפנקות. זהירות - כל ה-20 יחוסלו בשנייה
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 105.5 קק״ל 2110.8 קק״לפחמימות 8.2 גרם 163.1 גרםשומן 6.2 גרם 123.8 גרםנתרן 0.1 מ״ג 1.1 מ״גחלבון 1.1 גרם 22.5 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.9 גרםשומן רווי 2.7 גרם 53.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.7 מ״ג 33.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 12.4 מ״ג 248.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות106
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 105.5 קק״ל 2110.8 קק״לפחמימות 8.2 גרם 163.1 גרםשומן 6.2 גרם 123.8 גרםנתרן 0.1 מ״ג 1.1 מ״גחלבון 1.1 גרם 22.5 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.9 גרםשומן רווי 2.7 גרם 53.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.7 מ״ג 33.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 12.4 מ״ג 248.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 106 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
-
150 גרם בלובנד – ללא תוספת מלחרכה, להוציא מהמקרר כחצי שעה לפני השימוש
-
1 כפית קורנפלור
-
60 גרם אבקת סוכר
-
1 כף רסק תפוחים
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 כפות מים קרים
מלית
-
1/2 כוס ממרח לוטוס
-
14 עוגיות לוטוס בינוניות
אופן הכנה:
- מכינים את הבצק: לקערת מעבד המזון מכניסים את הקמח, המזולה, הקורנפלור, אבקת הסוכר והוניל ומעבדים בפולסים קצרים עד קבלת תערובת פירורית.
- מוסיפים את רסק התפוחים והמים ומעבדים עוד כ-30 שניות.
- אוספים לדיסקית, עוטפים בניילון נצמד ומקררים 10 דקות במקרר.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לעובי של חצי סנטימטר, קורצים עיגולים עם כוס ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
- מכינים את המלית: מכניסים את העוגיות לשקית גדולה ומכים עליה עם מערוך, כך שיווצרו פירורי עוגיות.
- מברישים את עיגולי הבצק במעט מים.
- מערבבים חצי מכמות פירורי העוגיות עם ממרח הלוטוס. מניחים תלולית מהממרח במרכז כל עיגול (כחצי כפית) ומעליה מפזרים את יתר שברי העוגיות.
- מקפלים את הבצק משלושה כיוונים, לקבלת צורה של אוזן המן, כשחלק מהמילוי מציץ מהמרכז. מהדקים היטב בקצוות.
- אופים בתנור בין 15-20 דקות, עד שמזהיב קלות בקצוות.
אופן הכנה:
- מכינים את הבצק: לקערת מעבד המזון מכניסים את הקמח, המזולה, הקורנפלור, אבקת הסוכר והוניל ומעבדים בפולסים קצרים עד קבלת תערובת פירורית.
- מוסיפים את רסק התפוחים והמים ומעבדים עוד כ-30 שניות.
- אוספים לדיסקית, עוטפים בניילון נצמד ומקררים 10 דקות במקרר.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לעובי של חצי סנטימטר, קורצים עיגולים עם כוס ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
- מכינים את המלית: מכניסים את העוגיות לשקית גדולה ומכים עליה עם מערוך, כך שיווצרו פירורי עוגיות.
- מברישים את עיגולי הבצק במעט מים.
- מערבבים חצי מכמות פירורי העוגיות עם ממרח הלוטוס. מניחים תלולית מהממרח במרכז כל עיגול (כחצי כפית) ומעליה מפזרים את יתר שברי העוגיות.
- מקפלים את הבצק משלושה כיוונים, לקבלת צורה של אוזן המן, כשחלק מהמילוי מציץ מהמרכז. מהדקים היטב בקצוות.
- אופים בתנור בין 15-20 דקות, עד שמזהיב קלות בקצוות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
לשנות מעט תעמים
אהבתי ❤️❤️