-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 320.1 קק״ל 6722.7 קק״לפחמימות 34.2 גרם 718.0 גרםשומן 14.7 גרם 307.9 גרםנתרן 146.7 מ״ג 3081.5 מ״גחלבון 7.5 גרם 157.2 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 20.8 גרםשומן רווי 8.4 גרם 176.0 גרםכולסטרול 54.0 מ״ג 1134.1 מ״גסידן 147.8 מ״ג 3103.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 98.2 מ״ג 2062.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 14.6 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 45 דק׳כולל שעתיים ו-50 דק׳
-
קלוריות320
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 320.1 קק״ל 6722.7 קק״לפחמימות 34.2 גרם 718.0 גרםשומן 14.7 גרם 307.9 גרםנתרן 146.7 מ״ג 3081.5 מ״גחלבון 7.5 גרם 157.2 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 20.8 גרםשומן רווי 8.4 גרם 176.0 גרםכולסטרול 54.0 מ״ג 1134.1 מ״גסידן 147.8 מ״ג 3103.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 98.2 מ״ג 2062.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 14.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-50 דק׳ | קלוריות 320 | כמות מנות 21 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
500 גרם קמח לבן
-
21 גרם שמרים טריים
-
3 כפות סוכר לבן
-
1 ביצה M
-
1 חלמון M
-
250 מ"ל חלב 3%
-
200 גרם חמאהחתוכה לקוביות
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1 קורט מלח דק
מלית גבינה
-
250 גרם גבינת ריקוטה 5%
-
150 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
1 כף אבקת סוכר
שיערות קדאיף
-
125 גרם שערות קדאיף
-
70 גרם חמאהמומסת
-
100 גרם אבקת סוכר
הגשה
-
1 כף אבקת סוכר
-
1 חופן פיסטוקים קלופים קלוייםגרוסים
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת המיקסר מניחים את כל חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד, דביק וגמיש.
- מניחים את הבצק בקערה משומנת, מכסים ומכניסים לשעה להתייצבות במקרר או למשך הלילה.
- מכינים את המלית: בקערה מערבבים את כל חומרי המלית - ריקוטה, מוצרלה ואבקת סוכר. מעבירים לשקית זילוף.
- מוציאים את הבצק מקירור, מקמחים היטב משטח עבודה ומרדדים למלבן.
- קורצים עיגולים בקוטר 8 ס״מ, מזלפים במרכז כל עיגול מעט מהמלית וסוגרים לאוזן המן משולשת.
- מניחים את אזני ההמן בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מתפיחים במשך 30 דקות.
- מכינים את שיערות הקדאיף: אל קערה רחבה גוזרים את שיערות הקדאיף לשיערות קטנות.
- מוסיפים את החמאה המומסת ואבקת הסוכר ומערבבים היטב בעזרת הידיים כך שכל השיערות יהיו מצופות חמאה ואבקת סוכר.
- מניחים מעל כל אוזן המן חופן של שיערות קדאיף ומפזרים אבקת סוכר.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות או עד הזהבה של שיערות הקדאיף.
- מכינים את מי הסוכר: בקלחת מביאים לרתיחה סוכר ומים.
- מוציאים את אזני ההמן מהתנור, מוזגים מי סוכר, מקשטים באבקת סוכר ופיסטוק גרוס ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת המיקסר מניחים את כל חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד, דביק וגמיש.
- מניחים את הבצק בקערה משומנת, מכסים ומכניסים לשעה להתייצבות במקרר או למשך הלילה.
- מכינים את המלית: בקערה מערבבים את כל חומרי המלית - ריקוטה, מוצרלה ואבקת סוכר. מעבירים לשקית זילוף.
- מוציאים את הבצק מקירור, מקמחים היטב משטח עבודה ומרדדים למלבן.
- קורצים עיגולים בקוטר 8 ס״מ, מזלפים במרכז כל עיגול מעט מהמלית וסוגרים לאוזן המן משולשת.
- מניחים את אזני ההמן בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מתפיחים במשך 30 דקות.
- מכינים את שיערות הקדאיף: אל קערה רחבה גוזרים את שיערות הקדאיף לשיערות קטנות.
- מוסיפים את החמאה המומסת ואבקת הסוכר ומערבבים היטב בעזרת הידיים כך שכל השיערות יהיו מצופות חמאה ואבקת סוכר.
- מניחים מעל כל אוזן המן חופן של שיערות קדאיף ומפזרים אבקת סוכר.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות או עד הזהבה של שיערות הקדאיף.
- מכינים את מי הסוכר: בקלחת מביאים לרתיחה סוכר ומים.
- מוציאים את אזני ההמן מהתנור, מוזגים מי סוכר, מקשטים באבקת סוכר ופיסטוק גרוס ומגישים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן