רקע הנמל מעודכן

אוזני המן כנאפה במילוי גבינות וקדאיף

הן טעימות כל כך ויפתיעו את כל מי שיאכל מהן - אוזני המן בסגנון כנאפה עם מילוי של גבינות נמתחות ושיערות קדאיף מתוקות
הן טעימות כל כך ויפתיעו את כל מי שיאכל מהן - אוזני המן בסגנון כנאפה עם מילוי של גבינות נמתחות ושיערות קדאיף מתוקות
  • עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    320
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 320.1 קק״ל 6722.7 קק״ל
    פחמימות 34.2 גרם 718.0 גרם
    שומן 14.7 גרם 307.9 גרם
    נתרן 146.7 מ״ג 3081.5 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 157.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 20.8 גרם
    שומן רווי 8.4 גרם 176.0 גרם
    כולסטרול 54.0 מ״ג 1134.1 מ״ג
    סידן 147.8 מ״ג 3103.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 98.2 מ״ג 2062.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 14.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    320
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 320.1 קק״ל 6722.7 קק״ל
    פחמימות 34.2 גרם 718.0 גרם
    שומן 14.7 גרם 307.9 גרם
    נתרן 146.7 מ״ג 3081.5 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 157.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 20.8 גרם
    שומן רווי 8.4 גרם 176.0 גרם
    כולסטרול 54.0 מ״ג 1134.1 מ״ג
    סידן 147.8 מ״ג 3103.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 98.2 מ״ג 2062.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 14.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פורים
עדי קלינגהופר
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית גבינה

שיערות קדאיף

מי סוכר


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערת המיקסר מניחים את כל חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד, דביק וגמיש.
  2. מניחים את הבצק בקערה משומנת, מכסים ומכניסים לשעה להתייצבות במקרר או למשך הלילה.
  3. מכינים את המלית: בקערה מערבבים את כל חומרי המלית - ריקוטה, מוצרלה ואבקת סוכר. מעבירים לשקית זילוף.
  4. מוציאים את הבצק מקירור, מקמחים היטב משטח עבודה ומרדדים למלבן.
  5. קורצים עיגולים בקוטר 8 ס״מ, מזלפים במרכז כל עיגול מעט מהמלית וסוגרים לאוזן המן משולשת.
  6. מניחים את אזני ההמן בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מתפיחים במשך 30 דקות.
  7. מכינים את שיערות הקדאיף: אל קערה רחבה גוזרים את שיערות הקדאיף לשיערות קטנות.
  8. מוסיפים את החמאה המומסת ואבקת הסוכר ומערבבים היטב בעזרת הידיים כך שכל השיערות יהיו מצופות חמאה ואבקת סוכר.
  9. מניחים מעל כל אוזן המן חופן של שיערות קדאיף ומפזרים אבקת סוכר.
  10. מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות או עד הזהבה של שיערות הקדאיף.
  11. מכינים את מי הסוכר: בקלחת מביאים לרתיחה סוכר ומים.
  12. מוציאים את אזני ההמן מהתנור, מוזגים מי סוכר, מקשטים באבקת סוכר ופיסטוק גרוס ומגישים.
אוזני המן כנאפה במילוי גבינות וקדאיף
אוזני המן כנאפה במילוי גבינות וקדאיף. צילום: עדי קלינגהופר

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אוזני המן כנאפה במילוי גבינות וקדאיף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות