קניידלך טבעוניים במיוחד לפסח

זה שהפכתם לטבעוניים, ממש לא אומר שאתם צריכים לוותר על אחד המאכלים הכי מושלמים של פסח. קבלו מתכון של קניידלך טבעוניים משכשכים במרק, ללא ביצים כלל!
זה שהפכתם לטבעוניים, ממש לא אומר שאתם צריכים לוותר על אחד המאכלים הכי מושלמים של פסח. קבלו מתכון של קניידלך טבעוניים משכשכים במרק, ללא ביצים כלל!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    30
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 30.0 קק״ל 599.3 קק״ל
    פחמימות 2.8 גרם 55.2 גרם
    שומן 2.0 גרם 40.3 גרם
    נתרן 120.6 מ״ג 2411.5 מ״ג
    חלבון 0.2 גרם 4.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 15.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.7 מ״ג 113.9 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 32.0 מ״ג 640.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    30
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 30.0 קק״ל 599.3 קק״ל
    פחמימות 2.8 גרם 55.2 גרם
    שומן 2.0 גרם 40.3 גרם
    נתרן 120.6 מ״ג 2411.5 מ״ג
    חלבון 0.2 גרם 4.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 15.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.7 מ״ג 113.9 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 32.0 מ״ג 640.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בישול הקניידלך


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את הקמחים, אבקת האפייה, המלח והפלפל.

    קניידלך טבעוניים 2
    מערבבים בקערה את הקמחים, אבקת האפייה, המלח והפלפל. צילום: נמרוד סונדרס

  2. מעבירים את המזולה לקערה חסינה למיקרוגל ומחממים כ-30 שניות עד להמסה.
  3. מוסיפים לתערובת הקמחים את המים והמזולה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

    קניידלך טבעוניים 3
    מוסיפים לתערובת הקמחים את המים. צילום: נמרוד סונדרס

  4. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לצינון לשעה.
  5. צרים מהתערובת כדורים קטנים בידיים רטובות. מחממים את מרק הירקות בסיר רחב ולאחר הרתיחה מנמיכים את האש, כך שהסיר לא יבעבע, ומחליקים בעדינות את הקניידלך למרק.

    קניידלך טבעוניים 4
    צרים מהתערובת כדורים קטנים בידיים רטובות. צילום: נמרוד סונדרס

  6. אחרי 15 דקות בערך הם יתחילו לצוף. תנו להם עוד כ-2 דקות בישול ואז הוציאו אותם בעדינות בעזרת כף.

    קניידלך טבעוניים 6
    מוציאים את הקניידלך מהסיר בעדינות בעזרת כף. צילום: נמרוד סונדרס

  7. מניחים בתבנית שטוחה ולא בקערה, כדי שהקניידלך לא ידבקו אחד לשני ומגישים בתוך המרק בבוא הרגע.

    קניידלך טבעוניים 1
    מגישים בתוך המרק. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קניידלך טבעוניים במיוחד לפסח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה!

      Avatar
      ענבל

      היי, אפשר לוותר על המזולה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ענבל, במתכון הזה לא ניתן. אפשר להמיר במחמאה/נטורינה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות