מרגישים במקסיקו: נאצ’וס כשרים לחג עם שלושה רטבים מטריפים

נאצ'וס מקסיקניים כשרים לפסח שהם נשנוש מושלם, טעים, מהיר וקליל להכנה בשלושה רטבים משגעים ומושחתים על טהרת השמנת!
נאצ'וס מקסיקניים כשרים לפסח שהם נשנוש מושלם, טעים, מהיר וקליל להכנה בשלושה רטבים משגעים ומושחתים על טהרת השמנת!
  • בן שי
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    798
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 798.2 קק״ל 3192.8 קק״ל
    פחמימות 10.6 גרם 42.6 גרם
    שומן 64.0 גרם 256.0 גרם
    נתרן 1347.1 מ״ג 5388.2 מ״ג
    חלבון 44.8 גרם 179.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.7 גרם
    שומן רווי 40.1 גרם 160.5 גרם
    כולסטרול 146.4 מ״ג 585.6 מ״ג
    סידן 956.0 מ״ג 3823.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 156.9 מ״ג 627.7 מ״ג
    אבץ 5.7 מ״ג 22.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    798
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 798.2 קק״ל 3192.8 קק״ל
    פחמימות 10.6 גרם 42.6 גרם
    שומן 64.0 גרם 256.0 גרם
    נתרן 1347.1 מ״ג 5388.2 מ״ג
    חלבון 44.8 גרם 179.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.7 גרם
    שומן רווי 40.1 גרם 160.5 גרם
    כולסטרול 146.4 מ״ג 585.6 מ״ג
    סידן 956.0 מ״ג 3823.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 156.9 מ״ג 627.7 מ״ג
    אבץ 5.7 מ״ג 22.8 מ״ג
    סגור

אין על נאצ’וס! מדובר במנת חלוקה מהמטבח המקסיקני, כאן בגרסת ‘טקס מקס’ שהיא השילוב בין מקסיקני לאמריקאי. המתכון כולל שלושה רוטבי גבינות עשירים ושונים לטבול בהם את הנאצ’וס. אפשר להוסיף לחגיגה גוואקמולי, סלסה, ליים, כוסברה ואם רוצים להיות נאמנים למקור, גם ממרח שעועית אדומה שאהוב מאוד על המקסיקנים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב שמנת גאודה ופפריקה

נאצ'וס


אופן הכנה

  1. מכינים רוטב צ׳דר מעושן: נשים בסיר קטן 250 מ״ל שמנת, 200 גרם צ׳דר, חצי כפית פפריקה מעושנת וקורט מלח.
  2. נערבב בחום בינוני עד שהגבינה נמסה לגמרי.
  3. מכינים רוטב צ׳דר שום: נשים בסיר קטן 250 מ״ל שמנת, 200 גרם צ׳דר לבנה, חצי כפית אבקת שום, קצת פלפל שחור וקורט מלח.
  4. מחממים בחום בינוני עד שהגבינה נמסה.
  5. מכינים רוטב גאודה פיקנטית: נשים בסיר קטן 250 מ״ל שמנת, 200 גרם גאודה, חצי כפית פלפל קאיין או פפריקה חריפה וקורט מלח.
  6. נערבב בחום בינוני עד שהגבינה נמסה.
  7. נסדר נאצ׳וס על מגש ונשפוך מעל הנאצ׳וס את רטבי הגבינה.
  8. ניתן להגיש עם גוואקמולי וסלסה מעל הנאצ׳וס.

    נאצ'וס. צילום: בן שי
    נאצ’וס. צילום: בן שי

הערות

  • ניתן להגיש עם גוואקמולי וסלסלת עגבניות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרגישים במקסיקו: נאצ’וס כשרים לחג עם שלושה רטבים מטריפים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות