-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 239.5 קק״ל 1915.9 קק״לפחמימות 19.3 גרם 154.7 גרםשומן 11.4 גרם 91.0 גרםנתרן 405.3 מ״ג 3242.5 מ״גחלבון 6.6 גרם 53.1 גרםסיבים תזונתיים 6.8 גרם 54.3 גרםשומן רווי 1.4 גרם 11.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 35.9 מ״ג 286.9 מ״גברזל 0.9 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 475.8 מ״ג 3806.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות240
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 239.5 קק״ל 1915.9 קק״לפחמימות 19.3 גרם 154.7 גרםשומן 11.4 גרם 91.0 גרםנתרן 405.3 מ״ג 3242.5 מ״גחלבון 6.6 גרם 53.1 גרםסיבים תזונתיים 6.8 גרם 54.3 גרםשומן רווי 1.4 גרם 11.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 35.9 מ״ג 286.9 מ״גברזל 0.9 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 475.8 מ״ג 3806.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״גסגור
בכל חלקי איטליה ישנם סוגים שונים של אנטיפסטי, חלקם עם נקניקים וגבינות וחלקם על טהרת הירקות בלבד. פירוש שם המנה הוא ‘לפני הארוחה’ ויש האומרים שבריא יותר לפתוח את הארוחה בירקות. במתכון הזה הכנו לכם גרסה עשירה בחלבון של ירקות אפויים עם טופו! מנת פתיחה מעולה לכל ארוחה.
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 240 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אנטיפסטי
-
2 סלקים בינונייםחתוכים לשמיניות
-
4 גזרים בינונייםחתוכים למקלות
-
4 פלפלים אדומים בינונייםחתוכים לרצועות (ניתן לשלב אדום וצהוב)
-
2 חבילות טופו חומוסמסונן ומיובש
-
2 דלעת ערמונים בינונייםחתוכות לפלחים
-
2 ראשי שוםחצויים
-
1 חבילה אספרגוס
תיבול
-
8 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח גס
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
8 גבעולי טימין טריאו לחלופין מרווה או רוזמרין
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים שתי תבניות תנור בנייר אפייה טבעי סנו סושי.
- מסדרים בתבנית ראשונה בקבוצות את הסלקים, הגזרים והפלפלים.
- מזלפים מחצית מכמות השמן ומפזרים מלח, פלפל וענפי עשבי תיבול ואופים כ-35 דקות לריכוך.
- מסדרים בתבנית שנייה בקבוצות את קוביות הטופו חומוס, פלחי הדלעת, חצאי השום והאספרגוס.
- מזלפים שמן זית, מפזרים מלח, פלפל וענפי עשבי תיבול ואופים 20 דקות לריכוך הירקות והזהבת הטופו.
- בודקים את מוכנות הירקות על ידי נעיצת מזלג או סכין.
- מגישים את האנטיפסטי עם טחינה או חומץ בלסמי מצומצם.
*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים שתי תבניות תנור בנייר אפייה טבעי סנו סושי.
- מסדרים בתבנית ראשונה בקבוצות את הסלקים, הגזרים והפלפלים.
- מזלפים מחצית מכמות השמן ומפזרים מלח, פלפל וענפי עשבי תיבול ואופים כ-35 דקות לריכוך.
- מסדרים בתבנית שנייה בקבוצות את קוביות הטופו חומוס, פלחי הדלעת, חצאי השום והאספרגוס.
- מזלפים שמן זית, מפזרים מלח, פלפל וענפי עשבי תיבול ואופים 20 דקות לריכוך הירקות והזהבת הטופו.
- בודקים את מוכנות הירקות על ידי נעיצת מזלג או סכין.
- מגישים את האנטיפסטי עם טחינה או חומץ בלסמי מצומצם.
*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.
הערות
- ניתן להגיש בתוספת טחינה או בלסמי מצומצם
הערות
- ניתן להגיש בתוספת טחינה או בלסמי מצומצם