באנר זיפלוק

אצבעות ברוקולי ופרמזן

אצבעות ברוקולי ופרמזן שמכינים בקלי קלות וישדרגו כל מנה שתכינו. תוספת שתופסת אתכם, ולא תרצו להפסיק לאכול אותה
אצבעות ברוקולי ופרמזן שמכינים בקלי קלות וישדרגו כל מנה שתכינו. תוספת שתופסת אתכם, ולא תרצו להפסיק לאכול אותה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    205
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 204.7 קק״ל 2046.7 קק״ל
    פחמימות 7.1 גרם 70.6 גרם
    שומן 14.3 גרם 142.5 גרם
    נתרן 334.0 מ״ג 3340.4 מ״ג
    חלבון 11.7 גרם 117.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 55.1 גרם
    כולסטרול 18.3 מ״ג 183.0 מ״ג
    סידן 246.4 מ״ג 2463.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 19.3 מ״ג 192.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    205
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 204.7 קק״ל 2046.7 קק״ל
    פחמימות 7.1 גרם 70.6 גרם
    שומן 14.3 גרם 142.5 גרם
    נתרן 334.0 מ״ג 3340.4 מ״ג
    חלבון 11.7 גרם 117.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 55.1 גרם
    כולסטרול 18.3 מ״ג 183.0 מ״ג
    סידן 246.4 מ״ג 2463.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 19.3 מ״ג 192.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים חמים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אצבעות ברוקולי

מטבל


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות חום עליון תחתון.
  2. מכינים את האצבעות ברוקולי: שוטפים היטב את הברוקולי.
  3. מפרידים את הפרחים מהרגליים (גבעולים).
  4. מקלפים וחותכים את רגלי הברוקולי לרבעים.
  5. בשקית זיפלוק שמים שמן זית, פרמזן מגורד, שום, פפריקה, פלפל ומלח ומערבבים.
  6. מוסיפים לשקית את רגליי הברוקולי ומערבבים.
  7. מצפים את רגלי הרוקולי בפרמז’ן ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה.
  8. אופים במשך 15 דקות.
  9. מכינים את המטבל: מערבבים מיונז ושבבי צ’ילי ומגישים עם הברוקולי. בתיאבון.

    מקלות ברוקולי ופרמזן
    מקלות ברוקולי ופרמזן. צילום: ירדן עדי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אצבעות ברוקולי ופרמזן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות