-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 285.0 קק״ל 1140.0 קק״לפחמימות 26.7 גרם 106.9 גרםסוכר 2.7 גרם 10.8 גרםשומן 15.3 גרם 61.1 גרםנתרן 791.7 מ״ג 3166.8 מ״גחלבון 3.3 גרם 13.1 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.5 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 28.1 מ״ג 112.5 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 143.1 מ״ג 572.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות285
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 285.0 קק״ל 1140.0 קק״לפחמימות 26.7 גרם 106.9 גרםסוכר 2.7 גרם 10.8 גרםשומן 15.3 גרם 61.1 גרםנתרן 791.7 מ״ג 3166.8 מ״גחלבון 3.3 גרם 13.1 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.5 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 28.1 מ״ג 112.5 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 143.1 מ״ג 572.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 285 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/3 כוס שמן קנולה
-
1 בצל גדולקצוץ
-
2 שיני שוםמגוררות דק
-
2 סלסילות פטריות פורטובלומיני, פרוסות
-
2 כוסות אורז בסמטיאו אורז יסמין
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית שטוחה פלפל שחור טחון
-
1 כף ציר בקר
-
3 1/2 כוסות מים רותחים
-
1/2 כוס פטרוזיליהקצוצה
-
1/2 כוס עיריתקצוצה
אופן הכנה
- מחממים שמן בסיר סוטאז’ בקוטר 28 ס”מ ומוסיפים את הבצל. מטגנים עד שקיפות ומוסיפים את השום.
- מטגנים עוד כדקה ומוסיפים את הפטריות.
- ממשיכים לטגן עד הזהבה עמוקה של הפטריות. מוסיפים לסיר את האורז ומתבלים במלח ופלפל שחור.
- בקערה מערבבים היטב כף ציר בקר ו-3.5 כוסות מים רותחים.
- יוצקים את הנוזלים לסיר ומערבבים. מכסים את הסיר ומנמיכים ללהבה נמוכה.
- מבשלים כ-17-20 דקות.
- מוסיפים פטרוזיליה ועירית, מערבבים בזהירות ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים שמן בסיר סוטאז’ בקוטר 28 ס”מ ומוסיפים את הבצל. מטגנים עד שקיפות ומוסיפים את השום.
- מטגנים עוד כדקה ומוסיפים את הפטריות.
- ממשיכים לטגן עד הזהבה עמוקה של הפטריות. מוסיפים לסיר את האורז ומתבלים במלח ופלפל שחור.
- בקערה מערבבים היטב כף ציר בקר ו-3.5 כוסות מים רותחים.
- יוצקים את הנוזלים לסיר ומערבבים. מכסים את הסיר ומנמיכים ללהבה נמוכה.
- מבשלים כ-17-20 דקות.
- מוסיפים פטרוזיליה ועירית, מערבבים בזהירות ומגישים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
היי, אפשר בלי הציר?
עדיף שלא, אבל אפשר מרק עוף/מים