ביסקוטי שקדים עוגיות איטלקיות קריספיות נהדרות
אם גם לכם מתחשק לפתוח את הבוקר עם ספל אספרסו לצד עוגיית ביסקוטי שקדים ארומטית לטבילה, קבלו מתכון מהיר וקל לעוגיה הביתית והטעימה
אם גם לכם מתחשק לפתוח את הבוקר עם ספל אספרסו לצד עוגיית ביסקוטי שקדים ארומטית לטבילה, קבלו מתכון מהיר וקל לעוגיה הביתית והטעימה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 74.5 קק״ל 4095.3 קק״לפחמימות 11.6 גרם 637.0 גרםשומן 2.3 גרם 124.8 גרםנתרן 33.2 מ״ג 1828.2 מ״גחלבון 1.9 גרם 102.0 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 40.2 גרםשומן רווי 0.2 גרם 13.3 גרםכולסטרול 12.9 מ״ג 707.7 מ״גסידן 13.7 מ״ג 751.3 מ״גברזל 0.3 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 36.9 מ״ג 2029.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 11.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות75
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 74.5 קק״ל 4095.3 קק״לפחמימות 11.6 גרם 637.0 גרםשומן 2.3 גרם 124.8 גרםנתרן 33.2 מ״ג 1828.2 מ״גחלבון 1.9 גרם 102.0 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 40.2 גרםשומן רווי 0.2 גרם 13.3 גרםכולסטרול 12.9 מ״ג 707.7 מ״גסידן 13.7 מ״ג 751.3 מ״גברזל 0.3 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 36.9 מ״ג 2029.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 11.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 75 | כמות מנות 55 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
400 גרם קמח לבן
-
300 גרם סוכר לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 תפוז בינוניקליפת תפוז מגוררת
-
2 חלמונים L
-
1 ביצה L
-
200 גרם שקדים טבעיים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, המלח וקליפת תפוז בקערה עם כף עץ. מוסיפים חלמונים וביצה ומערבבים לעיסה אחידה.
- מוסיפים את השקדים ומערבבים לפיזור אחיד. מחלקים את התערובת לשני חלקים שווים.
- בידיים מקומחות מעצבים את הבצק לשתי כיכרות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מניחים בתבניות נפרדות שלא יתפחו ויתאחדו.
- אופים בתנור 20 דקות עד שהכיכרות מוצקות ויבשות אבל לא מזהיבות.
- מוציאים מהתנור בתכנית 4D, מורידים את החום ל-160 מעלות.
- מצננים את הכיכרות ופורסים לפרוסות דקות ואחידות ככל הניתן.
- מניחים את הפרוסות על רשת התנור או בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים-מייבשים עוד 15-10 דקות עד שהצד החתוך מזהיב קלות ומתייבש.
- ניתן לשמור בקופסה אטומה כשבועיים.
- מגישים עם קפה מפולי קפה אמיתיים במכונה.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, המלח וקליפת תפוז בקערה עם כף עץ. מוסיפים חלמונים וביצה ומערבבים לעיסה אחידה.
- מוסיפים את השקדים ומערבבים לפיזור אחיד. מחלקים את התערובת לשני חלקים שווים.
- בידיים מקומחות מעצבים את הבצק לשתי כיכרות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מניחים בתבניות נפרדות שלא יתפחו ויתאחדו.
- אופים בתנור 20 דקות עד שהכיכרות מוצקות ויבשות אבל לא מזהיבות.
- מוציאים מהתנור בתכנית 4D, מורידים את החום ל-160 מעלות.
- מצננים את הכיכרות ופורסים לפרוסות דקות ואחידות ככל הניתן.
- מניחים את הפרוסות על רשת התנור או בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים-מייבשים עוד 15-10 דקות עד שהצד החתוך מזהיב קלות ומתייבש.
- ניתן לשמור בקופסה אטומה כשבועיים.
- מגישים עם קפה מפולי קפה אמיתיים במכונה.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן