-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 689.6 קק״ל 2758.4 קק״לפחמימות 90.0 גרם 360.2 גרםשומן 36.2 גרם 144.9 גרםנתרן 101.4 מ״ג 405.5 מ״גחלבון 10.7 גרם 42.8 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.5 גרםשומן רווי 7.0 גרם 27.9 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 44.4 מ״ג 177.7 מ״גברזל 3.8 מ״ג 15.4 מ״גאשלגן 455.5 מ״ג 1821.9 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 7.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות690
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 689.6 קק״ל 2758.4 קק״לפחמימות 90.0 גרם 360.2 גרםשומן 36.2 גרם 144.9 גרםנתרן 101.4 מ״ג 405.5 מ״גחלבון 10.7 גרם 42.8 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.5 גרםשומן רווי 7.0 גרם 27.9 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 44.4 מ״ג 177.7 מ״גברזל 3.8 מ״ג 15.4 מ״גאשלגן 455.5 מ״ג 1821.9 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 7.1 מ״גסגור
רך, נימוח, פאדג’י, פריך ועוד ועוד – אין סוף מילים לתאר את המרקם המטריף של הבראוניז! הפעם חיה טבואדה מביאה לכם מתכון קל להכנת בראוניז שוקולדיים מפנקים. קחו לכם חתיכה ותתענגו עם כוס חלב, תה או קפה ליד, אין דברים כאלה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 690 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז
-
1 כוס סוכר לבן
-
3/4 כוס קמח לבן
-
2/3 כוס אבקת קקאו
-
2 כפות מים
-
1/2 כוס שוקולד צ’יפסמריר
-
3/4 כפית מלח ים אטלנטי
-
2 ביצים L
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1/2 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- יוצקים שתי כוסות מים לסיר הנינג’ה סמארט ליד.
- משמנים היטב את תחתית התבנית הרב-תכליתית של הנינג’ה או תבנית אפייה עגולה 20 ס”מ בעזרת תרסיס שמן קנולה.
- מכינים את הבראוניז: מערבבים היטב בקערה את הקמח, השמן, המים, הביצים, אבקת הקקאו, תמצית הווניל, המלח והשוקולד צ’יפס ויוצקים את הבלילה לתבנית הרב תכליתית.
- מניחים את התבנית על מעמד הרשת הנמוך ביותר ומכניסים לסיר.
- סוגרים את מכסה הסיר ומזיזים את הכפתור למצב של בישול בשילוב אדים. בוחרים ב”אפייה ואידוי”, מגדירים את הטמפרטורה לחום של 150 מעלות ואת הזמן ל-25 דקות. לוחצים על “התחל” כדי להתחיל בבישול.
- לאחר 20 דקות בודקים את מידת העשייה של הבראוניז על ידי הכנסת קיסם עץ לאמצע הבראוניז. אם הקיסם יוצא נקי, מסירים את הרשת עם התבנית ומניחים להתקררות למשך לפחות 20 דקות. אם הקיסם יוצא עם פירורים לחים שדבוקים בו, ממשיכים לאפות עד שהקיסם יוצא נקי.
- כאשר הבראוניז מתקררים, פורסים לריבועים קטנים ומגישים.
אופן הכנה
- יוצקים שתי כוסות מים לסיר הנינג’ה סמארט ליד.
- משמנים היטב את תחתית התבנית הרב-תכליתית של הנינג’ה או תבנית אפייה עגולה 20 ס”מ בעזרת תרסיס שמן קנולה.
- מכינים את הבראוניז: מערבבים היטב בקערה את הקמח, השמן, המים, הביצים, אבקת הקקאו, תמצית הווניל, המלח והשוקולד צ’יפס ויוצקים את הבלילה לתבנית הרב תכליתית.
- מניחים את התבנית על מעמד הרשת הנמוך ביותר ומכניסים לסיר.
- סוגרים את מכסה הסיר ומזיזים את הכפתור למצב של בישול בשילוב אדים. בוחרים ב”אפייה ואידוי”, מגדירים את הטמפרטורה לחום של 150 מעלות ואת הזמן ל-25 דקות. לוחצים על “התחל” כדי להתחיל בבישול.
- לאחר 20 דקות בודקים את מידת העשייה של הבראוניז על ידי הכנסת קיסם עץ לאמצע הבראוניז. אם הקיסם יוצא נקי, מסירים את הרשת עם התבנית ומניחים להתקררות למשך לפחות 20 דקות. אם הקיסם יוצא עם פירורים לחים שדבוקים בו, ממשיכים לאפות עד שהקיסם יוצא נקי.
- כאשר הבראוניז מתקררים, פורסים לריבועים קטנים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אפשר לעשות את זה בנינגה פודי או גריל? אם כן על איזה מצב וזמן
אפשר. במצב אפייה עד שהבראוניז אפויים