-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6174.7 קק״ל 6174.7 קק״לפחמימות 468.5 גרם 468.5 גרםשומן 434.2 גרם 434.2 גרםנתרן 1576.2 מ״ג 1576.2 מ״גחלבון 66.3 גרם 66.3 גרםסיבים תזונתיים 41.7 גרם 41.7 גרםשומן רווי 279.7 גרם 279.7 גרםכולסטרול 1504.0 מ״ג 1504.0 מ״גסידן 732.3 מ״ג 732.3 מ״גברזל 29.5 מ״ג 29.5 מ״גאשלגן 3299.1 מ״ג 3299.1 מ״גאבץ 15.6 מ״ג 15.6 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל 4 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות6175
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6174.7 קק״ל 6174.7 קק״לפחמימות 468.5 גרם 468.5 גרםשומן 434.2 גרם 434.2 גרםנתרן 1576.2 מ״ג 1576.2 מ״גחלבון 66.3 גרם 66.3 גרםסיבים תזונתיים 41.7 גרם 41.7 גרםשומן רווי 279.7 גרם 279.7 גרםכולסטרול 1504.0 מ״ג 1504.0 מ״גסידן 732.3 מ״ג 732.3 מ״גברזל 29.5 מ״ג 29.5 מ״גאשלגן 3299.1 מ״ג 3299.1 מ״גאבץ 15.6 מ״ג 15.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 6175 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
שכבת בראוניז
-
220 גרם שוקולד מרירקצוץ או שבור לקוביות
-
150 גרם חמאה
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
3 ביצים M
-
1/4 כוס אבקת שקדים
-
1/4 כוס קורנפלור
-
1/4 כפית מלח דק
שכבת קוקוס
-
1 כוס קוקוס טחון
-
50 גרם חמאהמומסת
-
3 חלבונים M
-
2 כפות אבקת סוכר
-
1 כף תמצית וניל
גנאש שוקולד
-
100 גרם שוקולד מרירקצוץ או שבור לקוביות
-
100 גרם שוקולד חלבקצוץ או שבור לקוביות
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מכינים את שכבת הבראוניז: ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או בכיריים מעל בן מארי. מערבבים לתערובת אחידה ומצננים מעט.
- מקציפים ביצים וסוכר במיקסר לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מאחדים עם תערובת השוקולד לבלילה אחידה.
- מוסיפים אבקת שקדים וקורנפלור, מערבבים בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה ויוצקים לתבנית משומנת.
- אופים את שכבת הבראוניז כ-20 דקות או עד שהשכבה יציבה ומעט רכה במרכז. מצננים כמה דקות בטמפרטורת החדר ומשאירים את התנור פועל.
- מכינים את שכבת הקוקוס: מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים בעדינות על שכבת הבראוניז האפויה. נעזרים במרית או כף לשטח את התערובת באופן אחיד.
- מחזירים לתנור ואופים 10 דקות נוספות להתייצבות. מכבים את התנור, מוציאים את הבראוניז ומצננים את לטמפרטורת החדר.
- מכינים את שכבת הגנאש: ממיסים יחד את שני סוגי השוקולד עם השמנת המתוקה במיקרוגל או בכיריים מעל בן מארי, מערבבים היטב לקבלת תערובת חלקה ויוצקים מעל שכבת הקוקוס (רק לאחר שהתקררה לטמפרטורת החדר).
- מקררים למשך שעתיים לפחות. חותכים לקוביות ושומרים בקופסא אטומה במקרר עד להגשה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מכינים את שכבת הבראוניז: ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או בכיריים מעל בן מארי. מערבבים לתערובת אחידה ומצננים מעט.
- מקציפים ביצים וסוכר במיקסר לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מאחדים עם תערובת השוקולד לבלילה אחידה.
- מוסיפים אבקת שקדים וקורנפלור, מערבבים בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה ויוצקים לתבנית משומנת.
- אופים את שכבת הבראוניז כ-20 דקות או עד שהשכבה יציבה ומעט רכה במרכז. מצננים כמה דקות בטמפרטורת החדר ומשאירים את התנור פועל.
- מכינים את שכבת הקוקוס: מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים בעדינות על שכבת הבראוניז האפויה. נעזרים במרית או כף לשטח את התערובת באופן אחיד.
- מחזירים לתנור ואופים 10 דקות נוספות להתייצבות. מכבים את התנור, מוציאים את הבראוניז ומצננים את לטמפרטורת החדר.
- מכינים את שכבת הגנאש: ממיסים יחד את שני סוגי השוקולד עם השמנת המתוקה במיקרוגל או בכיריים מעל בן מארי, מערבבים היטב לקבלת תערובת חלקה ויוצקים מעל שכבת הקוקוס (רק לאחר שהתקררה לטמפרטורת החדר).
- מקררים למשך שעתיים לפחות. חותכים לקוביות ושומרים בקופסא אטומה במקרר עד להגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (14)
לא הבנתי,בבסיס 3ביצים שלמות? ואחכ הקוקוס 3חלבונים?
נכון
אפשר להמיר את העוגה לעם גלוטן?
אין איזשהן התאמות להוספת גלוטן למתכון, אם את רוצה מתכון של בראוניז וקוקוס, יש גם את המתכון הזה:
https://foody.co.il/foody_recipe/%d7%91%d7%a8%d7%90%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%96-%d7%a7%d7%a4%d7%94-%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%a1/?auto=1
תודה רבה!!!