גבינת קשיו – גבינה טבעונית ביתית
אפשר להכין גבינה טבעונית בקלות בבית ולהוסיף איזה תוספות שרוצים. מתכון קליל של גבינת קשיו עם תוספות, עירית, פלפלים קלויים או מה שאוהבים
אפשר להכין גבינה טבעונית בקלות בבית ולהוסיף איזה תוספות שרוצים. מתכון קליל של גבינת קשיו עם תוספות, עירית, פלפלים קלויים או מה שאוהבים
- ליאור קליין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 368.8 קק״ל 1843.9 קק״לפחמימות 21.0 גרם 104.9 גרםשומן 27.6 גרם 138.1 גרםנתרן 322.6 מ״ג 1612.9 מ״גחלבון 9.2 גרם 45.8 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 10.6 גרםשומן רווי 5.4 גרם 27.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 23.9 מ״ג 119.6 מ״גברזל 4.3 מ״ג 21.3 מ״גאשלגן 426.2 מ״ג 2130.8 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 18.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 3 שעות ו-40 דק׳
-
קלוריות369
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 368.8 קק״ל 1843.9 קק״לפחמימות 21.0 גרם 104.9 גרםשומן 27.6 גרם 138.1 גרםנתרן 322.6 מ״ג 1612.9 מ״גחלבון 9.2 גרם 45.8 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 10.6 גרםשומן רווי 5.4 גרם 27.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 23.9 מ״ג 119.6 מ״גברזל 4.3 מ״ג 21.3 מ״גאשלגן 426.2 מ״ג 2130.8 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 18.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-40 דק׳ | קלוריות 369 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם אגוזי קשיו טבעיים
-
1 1/2 ליטר מים רותחים
-
2 כפות מיץ לימון
-
2 שיני שוםכתושות
-
1/2 כפית מלח דק
אפשרויות לתוספות (לא חובה)
-
קצוצה
-
עלים קצוצים
-
משומרים קצוצים
אופן הכנה
- מבשלים את הקשיו במים הרותחים כחצי שעה עד שהקשיו רך. מסננים ושומרים חצי כוס ממי ההשריה.
- טוחנים במעבד מזון את הקשיו, הלימון, השום, המלח וחצי כוס מים ממי ההשריה, עד לתערובת חלקה.
- מעבירים את התערובת לשקית בד סנו סושי, כאן אפשר לשים את התוספות שבחרנו ולערבב מעט. מקפלים את הקצה ומעבירים לתבנית.
- מקררים במקרר כשלוש שעות לפני הגשה. בתאבון
אופן הכנה
- מבשלים את הקשיו במים הרותחים כחצי שעה עד שהקשיו רך. מסננים ושומרים חצי כוס ממי ההשריה.
- טוחנים במעבד מזון את הקשיו, הלימון, השום, המלח וחצי כוס מים ממי ההשריה, עד לתערובת חלקה.
- מעבירים את התערובת לשקית בד סנו סושי, כאן אפשר לשים את התוספות שבחרנו ולערבב מעט. מקפלים את הקצה ומעבירים לתבנית.
- מקררים במקרר כשלוש שעות לפני הגשה. בתאבון
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן