גלידת יוגורט, בננה ושוקולד צ’יפס
גלידת יוגורט, עם בננות ושוקולד צ'יפס זה בדיוק המעדן שצריך להתפנק איתו גם ביום קיץ חם וגם מתחת לשמיכת פוך מחממת. כי זה פשוט שילוב מנצח
גלידת יוגורט, עם בננות ושוקולד צ'יפס זה בדיוק המעדן שצריך להתפנק איתו גם ביום קיץ חם וגם מתחת לשמיכת פוך מחממת. כי זה פשוט שילוב מנצח
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 258.9 קק״ל 1294.6 קק״לפחמימות 36.2 גרם 181.1 גרםשומן 5.0 גרם 24.8 גרםנתרן 71.3 מ״ג 356.3 מ״גחלבון 5.1 גרם 25.4 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 5.2 גרםשומן רווי 2.8 גרם 13.8 גרםכולסטרול 18.4 מ״ג 92.1 מ״גסידן 159.1 מ״ג 795.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 349.9 מ״ג 1749.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 8 שעות
-
קלוריות259
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 258.9 קק״ל 1294.6 קק״לפחמימות 36.2 גרם 181.1 גרםשומן 5.0 גרם 24.8 גרםנתרן 71.3 מ״ג 356.3 מ״גחלבון 5.1 גרם 25.4 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 5.2 גרםשומן רווי 2.8 גרם 13.8 גרםכולסטרול 18.4 מ״ג 92.1 מ״גסידן 159.1 מ״ג 795.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 349.9 מ״ג 1749.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 8 שעות | קלוריות 259 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כוסות שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 כוס חלב מרוכז
-
1 מיכל יוגורט 3%
-
4 כפות אבקת סוכר
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/4 כוס חלב 3%
-
2 בננות בינוניותבשלות חצויות לאורכן וחתוכות לפרוסות
-
1 חופן שוקולד צ’יפס מיני
אופן הכנה
- מערבבים יחד את השמנת והחלב המרוכז. יוצקים לתוך מגש קוביות קרח ומקפיאים למשך הלילה.
- מכניסים את קוביות השמנת הקפואות, היוגורט, אבקת הסוכר, תמצית הוניל, והחלב לקנקן הבלנדר
- בוחרים בתכנית CREAM ICE משתמשים במוט הערבול כדי לדחוף למטה את הרכיבים לכיוון הלהבים כנדרש במהלך התכנית. כשנותרות 30 שניות, מפסיקים את התכנית.
- מוציאים את התערובת מהקנקן, מוסיפים את הבננות והשוקולד צ’יפס ומערבבים.
- מניחים במקפיא לפחות לשעה אחת לפני ההגשה.
אופן הכנה
- מערבבים יחד את השמנת והחלב המרוכז. יוצקים לתוך מגש קוביות קרח ומקפיאים למשך הלילה.
- מכניסים את קוביות השמנת הקפואות, היוגורט, אבקת הסוכר, תמצית הוניל, והחלב לקנקן הבלנדר
- בוחרים בתכנית CREAM ICE משתמשים במוט הערבול כדי לדחוף למטה את הרכיבים לכיוון הלהבים כנדרש במהלך התכנית. כשנותרות 30 שניות, מפסיקים את התכנית.
- מוציאים את התערובת מהקנקן, מוסיפים את הבננות והשוקולד צ’יפס ומערבבים.
- מניחים במקפיא לפחות לשעה אחת לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
מתאים לי גלידה כזאת
לקרוא לקינוח הנ”ל “גלידת יוגורט”, כאשר היוגורט עצמו זניח ביחס לשמנת ולחלב המרוכז, זו זריעת חול, שלא לומר שקר גס, שבא לגרום לקורא להתלהב ממתכון עם אוריינטציה בריאותית. תעשו טובה לעצמכם ותקפידו על אמינות גם בכותרות.
במה אפשר להחליף את היוגורט ?
אפשר להחליף בחלב קוקוס או בשמנת חמוצה.